problém so sourcebans

Message
Autor
casper10
Příspěvky: 28
Registrován: 11 pro 2011, 01:55
Reputation: 0

problém so sourcebans

#1 Příspěvekod casper10 » 16 led 2012, 23:35

Sourcebans mám dávnejšie aktivovaný (Port 27150), všetko funguje v poriadku, adminov mám nadstavených až na jeden problém, ktorý som registroval aj na iných serveroch: ak chcem cez www niekomu poslať správu alebo ho kicknúť (samozrejme keď som prihlásený), dovolí mi to len s posledným v zozname, resp. ak kliknem pravým tlačítkom na kohokoľvek, berie to do úvahy len toho posledného. Na zahraničných fórach som našiel súbor, ktorý treba prepísať, no inštaláciu sourcebans v zložkách na ftp nevidím. Dá sa to nejako vyriešiť? Ďakujem.

Uživatelský avatar
MiniMe
Site Admin
Příspěvky: 2188
Věk: 33
Registrován: 08 pro 2009, 19:31
Reputation: 11
Kontaktovat uživatele:

Re: problém so sourcebans

#2 Příspěvekod MiniMe » 17 led 2012, 16:07

Hoďte sem odkaz na tu opravu.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

casper10
Příspěvky: 28
Registrován: 11 pro 2011, 01:55
Reputation: 0

Re: problém so sourcebans

#3 Příspěvekod casper10 » 17 led 2012, 18:47

tu je k tomu fórum, v 4. príspevku je link na súbor :) hádam to pomôže, dík

http://forums.interwavestudios.com/topi ... #entry8710

pre istotu skontrolujte či je to dobrá oprava, vraj sa to riešilo aj na nejakých oficiálnych fórach, dosť sa o tom píše... aby sa nepokazilo aj to čo funguje :))

Uživatelský avatar
MiniMe
Site Admin
Příspěvky: 2188
Věk: 33
Registrován: 08 pro 2009, 19:31
Reputation: 11
Kontaktovat uživatele:

Re: problém so sourcebans

#4 Příspěvekod MiniMe » 18 led 2012, 11:34

Ten odkaz tam je z oficialnich stranek, takze by v tom nemel byt problem. Nahodil jsem na Vasem serveru, muzete vyzkosuet.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

casper10
Příspěvky: 28
Registrován: 11 pro 2011, 01:55
Reputation: 0

Re: problém so sourcebans

#5 Příspěvekod casper10 » 18 led 2012, 18:57

prvé vec zatiaľ vyriešená - teda ak kliknem na meno hráča pravým tlač. v sourcebans, viem mu poslať správu, to je overené - zobrazí sa mu, resp. robiť čokoľvek (kick, ban, ...) a robí sa to s tým konkr. hráčom a nie posledným v zozname - akurát stále zostáva problém s tým, že mu nedá ban alebo kick, vypíše "cant kick .... player not on the server anymore" - otázne je, či sa to nevyrieši po reštarte môjho serveru, ktorý som zatiaľ nereštartoval (je tam zatiaľ dosť hráčov). Takže určite krok správnym smerom, otestujem a dám vedieť v noci.

Uživatelský avatar
MiniMe
Site Admin
Příspěvky: 2188
Věk: 33
Registrován: 08 pro 2009, 19:31
Reputation: 11
Kontaktovat uživatele:

Re: problém so sourcebans

#6 Příspěvekod MiniMe » 19 led 2012, 13:52

Dobrá, čekám na odpověď.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

casper10
Příspěvky: 28
Registrován: 11 pro 2011, 01:55
Reputation: 0

Re: problém so sourcebans

#7 Příspěvekod casper10 » 19 led 2012, 13:57

pri snahe dat pravym tlacidlom kick, ban po chvile vypise ze hrac sa tam nenachadza. V kazdom pripade uz ide to posielanie sprav - teda spravne identifikuje konkretneho hraca, na ktoreho sa kliklo. Skusim k tomu pohladat dalsie informacie, zrejme to nebude narocna zalezitost. Davnejsie som cital ze to robieva ak nie su otvorene niektore porty, zial uz neviem, o co islo, pohladam to.

casper10
Příspěvky: 28
Registrován: 11 pro 2011, 01:55
Reputation: 0

Re: problém so sourcebans

#8 Příspěvekod casper10 » 22 led 2012, 00:50

tu som objavil ze riesia nieco k tejto veci, posledny prispevok s linkom, kde su zobrazene nejake riadky konfig. suboru - teda ak chcem niekoho kicknut - vypise "Can't kick xxx. Player not on the server anymore!", kedze uz ide v pohode oznacit konkretneho hraca.

http://forums.interwavestudios.com/topi ... k-anymore/

Uživatelský avatar
MiniMe
Site Admin
Příspěvky: 2188
Věk: 33
Registrován: 08 pro 2009, 19:31
Reputation: 11
Kontaktovat uživatele:

Re: problém so sourcebans

#9 Příspěvekod MiniMe » 22 led 2012, 01:06

Můžeš zkusit.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

casper10
Příspěvky: 28
Registrován: 11 pro 2011, 01:55
Reputation: 0

Re: problém so sourcebans

#10 Příspěvekod casper10 » 22 led 2012, 01:18

paráda ide to:) takže funguje aj výber hráča v zozname zo serveru aj jednotlivé príkazy - odskúšal som kick/ban/view profile a tiež posielanie private správ :) zatiaľ teda vyriešené, dík


Zpět na „SourceBans“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host