Sourcebans - instalace

Message
Autor
paulik
Příspěvky: 8
Registrován: 21 bře 2010, 22:48
Reputation: 0

Sourcebans - instalace

#1 Příspěvekod paulik » 21 bře 2010, 22:49

Ahojte prosim nainstaloval sem sourcebans vse mi funugje jak ma bany zapisuje all ale z admin menu mi zmizelo zabanovat hrace :-D banuju pres sm_ban ale vzdy na jjinych serverech mi to nabehlo nejak zahadne samo jenom na tomto ne díky za odpoved

Err0r
Příspěvky: 332
Registrován: 29 pro 2009, 19:01
Reputation: 0

Re: Sourcebans

#2 Příspěvekod Err0r » 21 bře 2010, 23:13

Nahrál jsi na server SourceBans plugin?

paulik
Příspěvky: 8
Registrován: 21 bře 2010, 22:48
Reputation: 0

Re: Sourcebans

#3 Příspěvekod paulik » 21 bře 2010, 23:21

ano nahral, prosim poradte je to nalehave
Naposledy upravil(a) paulik dne 22 bře 2010, 07:37, celkem upraveno 1 x.

paulik
Příspěvky: 8
Registrován: 21 bře 2010, 22:48
Reputation: 0

Re: Sourcebans

#4 Příspěvekod paulik » 22 bře 2010, 16:18

?? Prosím

Err0r
Příspěvky: 332
Registrován: 29 pro 2009, 19:01
Reputation: 0

Re: Sourcebans

#5 Příspěvekod Err0r » 22 bře 2010, 17:28

Špatná verze SourceBans? Nebo SM na serveru?

Uživatelský avatar
SPiRIT
Příspěvky: 921
Věk: 29
Registrován: 02 led 2010, 17:38
Reputation: 2
Kontaktovat uživatele:

Re: Sourcebans

#6 Příspěvekod SPiRIT » 22 bře 2010, 18:37

stahni si sourcebans a vyhledej v nem a prepis na svem hernim serveru tento soubor:
cstrike/addons/sourcemod/configs/adminmenu_sorting.txt

Uživatelský avatar
Will
Příspěvky: 126
Registrován: 03 bře 2010, 21:03
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Sourcebans

#7 Příspěvekod Will » 22 bře 2010, 21:25

To že ti to zmizí bývá tím, že sourcebans zakazují automaticky basebans.smx a tak to na jednu mapu zmizí, pak by se to mělo objevit. Každopádně po restartu serveru by to mělo být OK.
ObrázekBattleForce.cz - příjemný herní portál s oblíbenými CS:S servery
Přijďte si zahrát Zombie camp & escape, Scoutzknives, Surf fun & Surf RPG & Surf 10x_reloaded, Gungame, Warcraft3, Minigame, Deathrun a mnoho dalších modů

SouL
Příspěvky: 4
Registrován: 27 bře 2010, 22:20
Reputation: 0

Re: Sourcebans - instalace

#8 Příspěvekod SouL » 02 dub 2010, 15:59

Mam taky problem vseko id edobre az po 4 bod . Po 3.dode dam Ok a vipise mi Dostt nechapavu chybu (pre mna ) A k by niekto vedel tak prosim poradte Subdomenu mam od Fakahedy !!!!! Tu je ta chyba medzi 3-4 bodom

Kód: Vybrat vše

 Debug
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '0', `srv_group` varchar(128) default NULL, `srv_flags` varchar(64) default' at line 4

SQL Query type: EXECUTE
Script: '/install/index.php'
SQL Query: CREATE TABLE IF NOT EXISTS `sb_admins` ( `aid` int(6) NOT NULL auto_increment, `user` varchar(64) NOT NULL, `authid` varchar(64)NOT NULL default ', `password` varchar(128) NOT NULL, `gid` int(6) NOT NULL, `email` varchar(128) NOT NULL, `validate` varchar(128) NOT NULL, `extraflags` int(10) NOT NULL, `immunity` int(10) NOT NULL default '0', `srv_group` varchar(128) default NULL, `srv_flags` varchar(64) default NULL, `srv_password` varchar(128) default NULL, `lastvisit` int(11) NULL, PRIMARY KEY (`aid`), UNIQUE KEY `user` (`user`) ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8;
SQL Params:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'unnamed', `created` int(11) NOT NULL default '0', `ends` int(11) NOT NULL ' at line 4

SQL Query type: EXECUTE
Script: '/install/index.php'
SQL Query: CREATE TABLE IF NOT EXISTS `sb_bans` ( `bid` int(6) NOT NULL auto_increment, `ip` varchar(32) default NULL, `authid` varchar(64) character set utf8 NOT NULL default ', `name` varchar(128) character set utf8 NOT NULL default 'unnamed', `created` int(11) NOT NULL default '0', `ends` int(11) NOT NULL default '0', `length` int(10) NOT NULL default '0', `reason` text character set utf8 NOT NULL, `aid` int(6) NOT NULL default '0', `adminIp` varchar(32) NOT NULL default ', `sid` int(6) NOT NULL default '0', `country` varchar(4) default NULL, `RemovedBy` int(8) NULL, `RemoveType` VARCHAR(3) NULL, `RemovedOn` int(10) NULL, `type` TINYINT NOT NULL DEFAULT '0', `ureason` text, PRIMARY KEY (`bid`), KEY `sid` (`sid`), FULLTEXT KEY `reason` (`reason`), FULLTEXT KEY `authid_2` (`authid`) ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8;
SQL Params: 
Obrázek

Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1245
Věk: 33
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Sourcebans - instalace

#9 Příspěvekod Austin » 03 dub 2010, 10:58

prikladam fix, rozbalte a nahradte existujicim souborem na ftp kde mate nahrany web sourcebans (struc.sql)
Přílohy
sourcebans_db_fix.zip
(1.43 KiB) Staženo 187 x
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1245
Věk: 33
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Sourcebans - instalace

#10 Příspěvekod Austin » 21 čer 2010, 21:18

Dneska jsem si k tomu sedl a konecne se mi tedy podarilo vytvorit instalacni skript pro nahrani SourceModu automaticky. Vypada to, ze to funguje, takze az to MiniMe nahodi do Control panelu, budete si moci o SourceBans zazadat stejne jako o AMXbans u 1.6tky.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem


Zpět na „SourceBans“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti