SourceBans

Message
Autor
Err0r
Příspěvky: 332
Registrován: 29 pro 2009, 19:01
Reputation: 0

Re: SourceBans

#21 Příspěvekod Err0r » 01 úno 2010, 20:19

Už jsem skoro v cíli :D jen bych potřeboval ještě vědět jak přeložím toto

---> http://s2.imgupload.cz/img/169518/i3Czn/sb.jpg

Uživatelský avatar
Qefik
Příspěvky: 5714
Registrován: 26 pro 2009, 11:26
Reputation: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: SourceBans

#22 Příspěvekod Qefik » 02 úno 2010, 22:32

protest a ban - žádost o unban nebo něco v tom smyslu
admin panel, this is .... - Toto je control panel pro Sourcebans. Zde můžeš nastavit adminy, servery atd.
zbytek bud nevim, nebo bych to neprekladal
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

Uživatelský avatar
SPiRIT
Příspěvky: 921
Věk: 29
Registrován: 02 led 2010, 17:38
Reputation: 2
Kontaktovat uživatele:

Re: SourceBans

#23 Příspěvekod SPiRIT » 03 úno 2010, 10:03

jestli se teda nemylim tak nema problem s tim to prelozit ale nevi ve kterem souboru to editovat

Err0r
Příspěvky: 332
Registrován: 29 pro 2009, 19:01
Reputation: 0

Re: SourceBans

#24 Příspěvekod Err0r » 03 úno 2010, 12:58

j přesně tak, projel jsem celý themes/default a /pages a nikde jsem nenašel :(

Uživatelský avatar
SPiRIT
Příspěvky: 921
Věk: 29
Registrován: 02 led 2010, 17:38
Reputation: 2
Kontaktovat uživatele:

Re: SourceBans

#25 Příspěvekod SPiRIT » 03 úno 2010, 14:18

Je to v souboru

Kód: Vybrat vše

\includes\system-functions.php

zacina to nekde kolem radku 160 a pokracuje to dolu, protoze je to php script tak se v tom nijak moc nenimrej a prepisuj to nanejvys s rozmyslem, pro jistotu si puvodni soubor zalohuj

Err0r
Příspěvky: 332
Registrován: 29 pro 2009, 19:01
Reputation: 0

Re: SourceBans

#26 Příspěvekod Err0r » 03 úno 2010, 16:42

Yes :D Díky

Err0r
Příspěvky: 332
Registrován: 29 pro 2009, 19:01
Reputation: 0

Re: SourceBans

#27 Příspěvekod Err0r » 03 úno 2010, 17:12

Tak jeste bych potreboval vedet kde prelozim toto ;)

http://img7.imgup.eu/prelozit.png

Uživatelský avatar
SPiRIT
Příspěvky: 921
Věk: 29
Registrován: 02 led 2010, 17:38
Reputation: 2
Kontaktovat uživatele:

Re: SourceBans

#28 Příspěvekod SPiRIT » 03 úno 2010, 17:56

to results a dislplaying je v souboru:

Kód: Vybrat vše

\pages\admin.bans.php

řádek cca 124

Kód: Vybrat vše

$page_nav = 'displaying '.$PageStart.' - '.$PageEnd.' of '.$page_count.' results';


list admins je v souboru:

Kód: Vybrat vše

\includes\admin.php

na řádku cca 60

Kód: Vybrat vše

$adminTabMenu->addMenuItem("List admins", 0);      
if($userbank->HasAccess(ADMIN_OWNER|ADMIN_ADD_ADMINS ) )
$adminTabMenu->addMenuItem("Add new admin", 1);


Projed to az tam dolu, je tam toho celkem dost pro preklad administrace

Uživatelský avatar
Chosse
Příspěvky: 59
Registrován: 08 led 2010, 13:42
Reputation: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: SourceBans

#29 Příspěvekod Chosse » 03 úno 2010, 18:18

Source bans je výborná věc a ještě když to error přelouskal do češtiny tak to tomu dává grady.
výhoda pro ty jako sem já, co nedávali ve škole pozor :)

Rada do života učte se, učte se, a ještě jednou učte se :D
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
Obrázek

Err0r
Příspěvky: 332
Registrován: 29 pro 2009, 19:01
Reputation: 0

Re: SourceBans

#30 Příspěvekod Err0r » 03 úno 2010, 20:21

tak to už by snad bylo, díky moc spirit :-) btw: jak to vypada stim w4rezem? napis pm


Zpět na „SourceBans“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host