SourceBans

Message
Autor
Err0r
Příspěvky: 332
Registrován: 29 pro 2009, 19:01
Reputation: 0

SourceBans

#1 Příspěvekod Err0r » 28 led 2010, 21:43

Zdravím, potřeboval bych pomoct s instalací SourceBans, webhosting mám od fakahedy a přesto mi to nejde

u 4. kroku se vypíše tato hláška:

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '0', `srv_group` varchar(128) default NULL, `srv_flags` varchar(64) default' at line 4

Ví někdo co stím, předem děkuji ;)

Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1245
Věk: 33
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: SourceBans

#2 Příspěvekod Austin » 29 led 2010, 14:21

az se dostanu domu tak ti poslu ty sql skripty co tam jsou. maji v nich chybu a proto to nejde nainstalovat.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Err0r
Příspěvky: 332
Registrován: 29 pro 2009, 19:01
Reputation: 0

Re: SourceBans

#3 Příspěvekod Err0r » 29 led 2010, 16:33

aha, moc díky...

Err0r
Příspěvky: 332
Registrován: 29 pro 2009, 19:01
Reputation: 0

Re: SourceBans

#4 Příspěvekod Err0r » 29 led 2010, 17:11

Tak už to funguje, austine ;)

Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1245
Věk: 33
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: SourceBans

#5 Příspěvekod Austin » 29 led 2010, 22:03

no tim lip :)
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Err0r
Příspěvky: 332
Registrován: 29 pro 2009, 19:01
Reputation: 0

Re: SourceBans

#6 Příspěvekod Err0r » 30 led 2010, 15:26

No ještě bych potřeboval vědět, když mám webhosting na banlist u Vás jestli se dá udělat aby fungoval i na servery od jiných server hostingů... šlo by to?

Uživatelský avatar
MiniMe
Site Admin
Příspěvky: 2188
Věk: 33
Registrován: 08 pro 2009, 19:31
Reputation: 11
Kontaktovat uživatele:

Re: SourceBans

#7 Příspěvekod MiniMe » 30 led 2010, 15:47

Ee, k databazi mame pristup pouze z nasich serveru...
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

Err0r
Příspěvky: 332
Registrován: 29 pro 2009, 19:01
Reputation: 0

Re: SourceBans

#8 Příspěvekod Err0r » 30 led 2010, 17:34

Tak teď jsem dopřeložil SourceBans - ale nevím jak češtinu nahrát, přepsal jsem všechny soubory ze složky root/pages a nic se neděje - nevíte někdo co stím?

//EDIT: tak teď jsem prohledal pár portálů a koukám že mají stejnou češtinu - takže asi nějaký překlad být musí, nevíte někdo kde ho stáhnu?

Uživatelský avatar
SPiRIT
Příspěvky: 921
Věk: 29
Registrován: 02 led 2010, 17:38
Reputation: 2
Kontaktovat uživatele:

Re: SourceBans

#9 Příspěvekod SPiRIT » 30 led 2010, 19:43

oficialni preklady sourcebans myslim nejsou ani nejakou amaterskou cestinu sem nenasel ovsem mel bys prelozit tohle

Kód: Vybrat vše

themes\default

Vse co je v .tpl souborech mezi html tagy

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9122
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 6
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: SourceBans

#10 Příspěvekod Mysteria » 30 led 2010, 21:57

Co všichni na těch češtinách vidíte? Teďka jsem na jednom serveru narazil na mani_admin_plugin v češtině a tam něco hledat v tom menu to je nechutný. Jako přeložit NO CLIP MODE jako Udelat z hrace ducha, mi přijde trošku divné - buď to dělal nějaký amatér nebo někdo kdo vůbec nevěděl, k čemu ten příkaz slouží... :)


Zpět na „SourceBans“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host