Jak na sourcebans

Message
Autor
popalo
Příspěvky: 31
Registrován: 02 úno 2011, 18:47
Reputation: 0

Jak na sourcebans

#1 Příspěvekod popalo » 01 kvě 2011, 14:04

ZDravim chtel bych banlist na web ale nwm jak na to ja sem googlil ale nic nenasel tak prosim nejaky zkraceny navod nebo neco a hlavne dis sem mel ten plugin a hodil sem ho tam kam ma jet a pripsal sem ho napsalo mi to ze mi chyby database nebo tak neco .. A jinak verze Sourcebans je 1.4.5 Sourcemodu je v1.3.1 a Metamodu je v1.8.1V tak jestli to ksobe ubec pasuje Dekuji

Uživatelský avatar
Qefik
Příspěvky: 5714
Registrován: 26 pro 2009, 11:26
Reputation: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak na sourcebans

#2 Příspěvekod Qefik » 01 kvě 2011, 14:19

zažádej si přes control panel o sourcebans
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9122
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 6
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak na sourcebans

#3 Příspěvekod Mysteria » 01 kvě 2011, 14:32

IP serveru? Source Engine nebo Orangebox Engine?

popalo
Příspěvky: 31
Registrován: 02 úno 2011, 18:47
Reputation: 0

Re: Jak na sourcebans

#4 Příspěvekod popalo » 01 kvě 2011, 14:37

Starej v1.0.0.34 já ale web od FH Nemám .. :( a Source

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9122
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 6
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak na sourcebans

#5 Příspěvekod Mysteria » 01 kvě 2011, 16:21

Server od FH máš?

popalo
Příspěvky: 31
Registrován: 02 úno 2011, 18:47
Reputation: 0

Re: Jak na sourcebans

#6 Příspěvekod popalo » 01 kvě 2011, 16:35

musim? :-O

Uživatelský avatar
Qefik
Příspěvky: 5714
Registrován: 26 pro 2009, 11:26
Reputation: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak na sourcebans

#7 Příspěvekod Qefik » 01 kvě 2011, 17:05

ano, toto je podpora pro hosting Fakaheda.eu, pokud nemáš server od FH, nemáš nárok na podporu.
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

popalo
Příspěvky: 31
Registrován: 02 úno 2011, 18:47
Reputation: 0

Re: Jak na sourcebans

#8 Příspěvekod popalo » 01 kvě 2011, 17:08

hm.. ja myslel ze je to proste Forum pomoci jestli ne tak nevim kde se budu radit ze svými problemy :(

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9122
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 6
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak na sourcebans

#9 Příspěvekod Mysteria » 01 kvě 2011, 18:52

Ne, tohle je fórum technické podpory pro zákazníky Fakaheda.eu.

Návod na instalaci, ale najdeš na oficiálních stránkách: http://www.sourcebans.net/manual

Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1245
Věk: 33
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak na sourcebans

#10 Příspěvekod Austin » 01 kvě 2011, 22:20

je vhodne si precist nadpis stranky. To je to uplne nahore hned napravo od loga.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem


Zpět na „SourceBans“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host