Nejde mi sourcebans

Message
Autor
Klaun
Příspěvky: 50
Registrován: 06 pro 2013, 23:15
Reputation: 0

Re: Nejde mi sourcebans

#11 Příspěvekod Klaun » 07 pro 2013, 12:33

Ahoj, jeste k tem adminum a jak to udelam tedy tak abych to neobchazel ? Protoze pokud to nezapisu do admin_simpl.ini tak mi prava jdou jen prez sourcebans web jinak ve hre mi zadna nabidka nevyskoci .. :(

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9122
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 6
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde mi sourcebans

#12 Příspěvekod Mysteria » 07 pro 2013, 13:55

Jak jsem psal, dej sem obsah souborů:
  • cstrike/addons/sourcemod/config/admins.cfg
  • cstrike/addons/sourcemod/config/admin_groups.cfg
  • cstrike/addons/sourcemod/config/admin_levels.cfg

Klaun
Příspěvky: 50
Registrován: 06 pro 2013, 23:15
Reputation: 0

Re: Nejde mi sourcebans

#13 Příspěvekod Klaun » 07 pro 2013, 16:07

admins.cfg
///////////////
"Admins"
{
"Klaun"
{
"auth" "steam"
"identity" "STEAM_1:0:xxxxxxxx"
"flags" "z"
"immunity" "100"
}
}

admin_groups.cfg
//////////////////////////////
/* Add group options to be added to 'group' or 'groupplayer' type submenus
* The left side is the name that will show in the menu, right is the command that will be fired
*
* For more information: http://wiki.alliedmods.net/Custom_Admin ... urceMod%29
*/

Groups
{
"All" "@all"
"Bots" "@bots"
"Alive" "@alive"
"Dead" "@dead"
"Humans" "@humans"
"Current aim" "@aim"

/* You can enable these if you are using Counter-Strike Source and running the cstrike extension */
// "Terrorists" "@t"
// "Counter-Terrorists" "@ct"

}

admin_levels.cfg
/////////////////////////
/**
* There is no reason to edit this file. Core uses this to map each named
* access type to a given ASCII character. The names are all pre-defined.
*/
Levels
{
/**
* These are the default role flag mappings.
* You can assign new letters for custom purposes, however you should
* not change the default names, as SourceMod hardcodes these.
*/
Flags
{
"reservation" "a" //Reserved slots
"generic" "b" //Generic admin, required for admins
"kick" "c" //Kick other players
"ban" "d" //Banning other players
"unban" "e" //Removing bans
"slay" "f" //Slaying other players
"changemap" "g" //Changing the map
"cvars" "h" //Changing cvars
"config" "i" //Changing configs
"chat" "j" //Special chat privileges
"vote" "k" //Voting
"password" "l" //Password the server
"rcon" "m" //Remote console
"cheats" "n" //Change sv_cheats and related commands

/**
* Custom flags can be used by plugins, but they can also be used to
* for you to expand on the previous groups, using Overrides.
*/

"custom1" "o"
"custom2" "p"
"custom3" "q"
"custom4" "r"
"custom5" "s"
"custom6" "t"

/**
* Root is a magic access flag that grants all permissions.
* This should only be given to trusted administrators.
* Root users can target anyone regardless of immunity,
* however, they themselves are not automatically immune.
*/
"root" "z"
}
}

Takhle to mam na ftp , je to snad ono cos myslel ..

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9122
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 6
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde mi sourcebans

#14 Příspěvekod Mysteria » 07 pro 2013, 16:17

JJ, je. Každopádně tohle je správně, respektive správně se to z databáze SB propsalo na server.
Takže, ještě bych zkusil si přes admin_simple.ini dát "Steam ID" "99:z" místo vyjmenování všech těch písmenek, aby se ověřilo, že funguje i Ztko.
Pokud to bude fungovat, tak poslední co mě napadá, je to, že jsi zadal špatné Steam ID do SB (půjde upravit v nastavení admina).

Klaun
Příspěvky: 50
Registrován: 06 pro 2013, 23:15
Reputation: 0

Re: Nejde mi sourcebans

#15 Příspěvekod Klaun » 07 pro 2013, 16:24

takze jsem to zmenin an takto

"STEAM_1:0:xxxxx" "99:z"

prava mam stejna jako s pismenky co se tim meni nebo nemeni ?

-- 07 pro 2013, 16:28 --

ted jsem jeste prekopiroval i to steam id primo z admin_simple.ini ale bylo stejne....

-- 07 pro 2013, 16:30 --

Ale pozor.... TED mi prava jedou i po smazani udaju z admin_simple.ini....

Nemohl sme to zapsat jeste do jineho cfg to moje steam id ? Nebo jak zjistim ze uz prava jedou jak maji ?

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9122
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 6
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde mi sourcebans

#16 Příspěvekod Mysteria » 07 pro 2013, 16:43

Pokud ti to teď už jede i bez admins_simple.ini, tak si nejspíš měl v Sourcebans špatně Steam ID (třeba mezera před nim, nebo za ním).

Jinak práva zjistíš, když dáš do konzole sm_who, budeš mít třeba:

Kód: Vybrat vše

Jmeno            Uzivatelske jm         Administrators
1. Fnatic scatman      VIP-fnatic scatma      root
2. Babo (Slovakia)                                  none
3. «Snoopy™»_«                                      none
4. *Ştevie W?O?nder-*cz                          none
root znamená že máš Ztko, none nic.

Klaun
Příspěvky: 50
Registrován: 06 pro 2013, 23:15
Reputation: 0

Re: Nejde mi sourcebans

#17 Příspěvekod Klaun » 07 pro 2013, 16:53

Aha super info , hned sem to zkusil... super vec,nejspise uz mi vse jede ,muzu se jeste zeptat nato v jakem cfg ted server co se tyka nastaveni serveru startuje ? Popripade kde se tu nastavuje treba warmup time (cas a nastaveni) nebo treba kde se nastavuje sound k rounsound pluginu ? Tam mam problem,ze plugin i sound znelkama jede a funguje ale slisim i originalni zvuky serveru (to intro na konci kola a je slyset silneji nez pl. roundsound... scimz si taky nevim rady a rad bych tam tento plugin mel...

V kazdem pripade moc ti dekuji za vybornou pomoc a cas venovany me osobe :)

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9122
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 6
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde mi sourcebans

#18 Příspěvekod Mysteria » 07 pro 2013, 17:21

Hlavní config serveru je cfg/server.cfg, po něm pak se načítají configy SM pluginů v cfg/sourcemod/nazev.cfg.

Jak jsem říkal, na warmup time potřebuješ plugin, vyhledej si ho tady: http://www.sourcemod.net/plugins.php
Co se týká jakéhokoliv pluginu, tak je to čistě na něm, jak se nastavuje, tzn. plugin od pluginu to může být jiný.
Nevím co používáš za plugin na RoundEndSound, ale určitě v jeho popisu bude, co se kde nastavuje, ale obávám se, že zvýšit hlasitost zvuků ve hře nepůjde. Jedině, že by jsi upravil přímo ty zvuky a zvýšil jim hlasitost.

Klaun
Příspěvky: 50
Registrován: 06 pro 2013, 23:15
Reputation: 0

Re: Nejde mi sourcebans

#19 Příspěvekod Klaun » 07 pro 2013, 17:40

Nasel jsem tu topick otom a pry to nejde takze sem ho smazal. Pouzivam sourcmod pluginy ale porad mi tu nejak chyby nejakej cfg. Na css serverech co sem nastavoval bylo v mani admin pluginu nejakej cfg kam se vepisovali prikazy pro spusteni a nebo vypnuti daneho pluginu to na sm neni nebo sem to tu nenasel ? Vim ze se tam nastavovalo treba zapnuti / vypnuti admin skinů nebo delka warmupu nebo treba rezervace slotu tam vbyla je tady neco takoveho ? Nehral jsem a nedelal server jiz 5 let :D (rodina) a ktomu sem delal jen cs a css tohle mi prijde tak nejak novy :D a nemuzu se porad rozkoukat..

... asi sem uz taky trochu starsi xD a pomalej..

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9122
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 6
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde mi sourcebans

#20 Příspěvekod Mysteria » 07 pro 2013, 19:02

OK, tak ještě jednou...

Mani admin plugin byla kompilace mnoha pluginů do jednoho, tzn. uměl tisíc věcí sám o sobě.

Sourcemod naproti tomu v základu neumí (skoro) nic a všechno a se řeší přes pluginy, takže na serveru máš jenom to, co potřebuješ. Tím pádem neexistuje žádný globální config pro všechny SM pluginy, protože to prostě nejde. Každej plugin, který má nějakou možnost konfigurace si to řeší sám, většinou si vytváří vlastní config soubor v cfg/sourcemod/nazev_pluginu.cfg, kde si nastavíš co potřebuješ.

Snad je to pochopitelný, líp už to nedokážu.

Si to zkus, nahoď na server Weapon Restrict, který podporuje i Warmup: http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=950174 a restartuj server.
A pak se podívej do cfg/sourcemod/weapon_restrict.cfg a úplně dole budeš mít pár přikazů na nastavení Warmupu.


Zpět na „SourceBans“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host