Spuštění nového webu
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spuštění nového webu
nech si poslat nové heslo
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
- SpreyYManNNikKK
Do smsek můžu používát to zkrácené UID ? A další věc viz screen .. ČERVENÉ OHRANIČENÍ . Asi sem zřejmě přeslechl kdy budou funkční ts sms jak tak koukám že to nejde zacálovat . Jo a to de jen na měsíc a 2 měsíce atd ? To nejde tam jak na starym webu , zadali ste počet kreditů kolik objetujete na zaplacení a zaplatit ?
- Přílohy
-
- kredity.jpg (85.67 KiB) Zobrazeno 6017 x
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Do SMS musíš používat zkrácený tvar, je to tam napsané
K druhému dotazu, pokud jsem se správně koukal a pochopil tvůj případ, chceš zaplatit 75 slotů na jeden měsíc. V tom případě nemáš dostatek kreditů.
UID použijete jako variabilní symbol při platbě bankovním převodem. Zkrácené UID pak při platbě SMS platbami. Pro snazší dobití kreditu doporučujeme použít našeho průvodce.
K druhému dotazu, pokud jsem se správně koukal a pochopil tvůj případ, chceš zaplatit 75 slotů na jeden měsíc. V tom případě nemáš dostatek kreditů.
Mark Twain
Mark Twain
-
- Věk: 29
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj pomůže mi někdo s tvary SMS VIP?
///kontakty do příspěvků nepatří!!!!
///kontakty do příspěvků nepatří!!!!
- SpreyYManNNikKK
Aha takže to je tak že musim mít 1500 kreditů tak nějak abych zaplatil server .. Sem myslel že to bude jak na starym webu podobné s ttěma placení kreditama ... Zadáš kredity a přičte se ti pronájem na tolik dní kolik si zaplatil kreditama -_-
-
jak mam restartovat server
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
řešilo se to tu, od viewtopic.php?f=54&t=9906&start=10#p64525
a pročti si pár příspěvků pod tím
a pročti si pár příspěvků pod tím
Mark Twain
Mark Twain
-
No tak asi celkem povedenej design, ale zajímalo by mě, co jste hulili, když jste vymysleli UID, placení kredity jen po měsících a podobné, úžasné a všudypřítomné vymoženosti. Web pro mobil tak trochu nepoužitelnej, aspoň co jsem zkoušel na SGS3 a iPhone 4, menu se na mobilu nerozbalí, nebylo by od věci udělat tu mobilní verzi. Ps: o validitě podle W3C se nedá u css ani mluvit...
- Austin
- Site Admin
- Věk: 38
- Kontaktovat uživatele:
nehulili jsme nic. Co je na UID spatneho ? nejak nechapu.
Placeni kredity po mesici je zatim tak jak je, aby to navazovalo na stary web. Do budoucna budeme zavadet i placeni po jednom dni.
Co se mobilu tyce, web jsme nevyvijeli pro mobily, ale pro kompy. Az bude tenhle web odladeny, tak budeme delat nejakou odlehcenou verzi pro mobily.
Placeni kredity po mesici je zatim tak jak je, aby to navazovalo na stary web. Do budoucna budeme zavadet i placeni po jednom dni.
Co se mobilu tyce, web jsme nevyvijeli pro mobily, ale pro kompy. Az bude tenhle web odladeny, tak budeme delat nejakou odlehcenou verzi pro mobily.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem
- SpreyYManNNikKK
Taky se mi to zdá pěkně "nahovn*" ale jen to placení kreditama , po měsíci , kde furt mám šetřít 1500 ? Tak nějak , před tim sem v pohodě zaplatil na kolik sem chtěl