SourceMod

Message
Autor
DeaDMan
Příspěvky: 159
Registrován: 12 led 2010, 23:01
Reputation: 0

SourceMod

#1 Příspěvekod DeaDMan » 11 kvě 2010, 18:57

Dal by si sem i naky preklady jako je např. : c4timer atd .... ?
bY DeaDMan Skype : deadman2881994 ICQ : 445892058

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9122
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 6
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: SourceMod

#2 Příspěvekod Mysteria » 11 kvě 2010, 19:21

Pf... :) Klidně, ale teďka rozhodně ne, všechen čas věnuji MAP - ten už bude pomalu dokončenej, ale ještě mi chybý to herní menu. Ale jestli bude zájem ,tak to přeložím rád :)

Err0r
Příspěvky: 332
Registrován: 29 pro 2009, 19:01
Reputation: 0

Re: SourceMod

#3 Příspěvekod Err0r » 11 kvě 2010, 20:29

To promiň, ale c4 timer máš přeloženej za 2 minuty :roll:

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9122
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 6
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: SourceMod

#4 Příspěvekod Mysteria » 11 kvě 2010, 20:49

No to sice jo, ale priorita je MAP - zrovna v C4timeru je na překlad 4 řádky a 1 reklama :D

Err0r
Příspěvky: 332
Registrován: 29 pro 2009, 19:01
Reputation: 0

Re: SourceMod

#5 Příspěvekod Err0r » 11 kvě 2010, 20:54

To nebylo na tebe, ale na DeadMana, ať neřiká že si to nepřeloží sám, jestli má teda pocit že to nezvládne, můžu to sem postnout

DeaDMan
Příspěvky: 159
Registrován: 12 led 2010, 23:01
Reputation: 0

Re: SourceMod

#6 Příspěvekod DeaDMan » 11 kvě 2010, 21:42

priznavam neumim skoro vubec aj z toho predmetu i mam za dostatecnou (4)
ale ja nemyslel jen c4 ale i advertisements atd ................
bY DeaDMan Skype : deadman2881994 ICQ : 445892058

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9122
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 6
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: SourceMod

#7 Příspěvekod Mysteria » 11 kvě 2010, 21:45

No tak to zase počkej - nebudu překládat všechny pluginy pro SM - překládám pouze ty, který používá nejvíce lidí, takže z SM tak max nějakou Banku, QuickDefuse, C4timer,... ;)

Ještě že SM má v sobě už češtinu udělanou + dalších X jazyků - zajímalo by mě, proč SM to má a MAP ne... :(

Uživatelský avatar
Phobus
Příspěvky: 28
Věk: 31
Registrován: 20 bře 2010, 23:49
Reputation: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: SourceMod

#8 Příspěvekod Phobus » 28 kvě 2010, 06:22

To aby si se nenudil a dělal překlady :D
I když asi protože angličtina je nejrozšířenější jazyk.
Naposledy upravil(a) Phobus dne 28 kvě 2010, 17:38, celkem upraveno 1 x.
STEAM/nonSTEAM [Public] server
Obrázek
http://free-pokina.hy.cz

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9122
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 6
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: SourceMod

#9 Příspěvekod Mysteria » 28 kvě 2010, 08:17

No vždyť jo, já nemám poslední 3 měsíce na práci nic jiného, než překládat MAP :D Ale tak mě to i baví.
Ale prostě SM v poslední verzi má cca 15 jazyků a MAP má podle oficiálních stránek jenom 6 jazyků... :(

Ale brzy tam přibyde i 7 :) Bohužel ale jsem zjistil, že úplně všechno přeložit nejde, protože část věcí mají přímo napevno v pluginu a ty nejdou přeložit, co žje škoda, no ale nevadí...

PS: Z uložta si Czech.cfg stáhlo 80 lidí :)

Uživatelský avatar
Qefik
Příspěvky: 5714
Registrován: 26 pro 2009, 11:26
Reputation: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: SourceMod

#10 Příspěvekod Qefik » 28 kvě 2010, 14:40

DeaDMan píše:priznavam neumim skoro vubec aj z toho predmetu i mam za dostatecnou (4)
ale ja nemyslel jen c4 ale i advertisements atd ................

a nepřemýšlel si někdy že by si to změnil? Promiň, ale to že seš línej tě neomlouvá a přeložit 4 řádky... Zbytečně obtěžuješ zbytečnostma, v nejhorším případě google translator.
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain


Zpět na „Překlady“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host