Kontaktujte admina prosím...

Technická podpora ke hře Battlefield: Bad Company 2
Message
Autor
Spiker
Příspěvky: 126
Registrován: 28 říj 2010, 12:34
Reputation: 0

Kontaktujte admina prosím...

#1 Příspěvekod Spiker » 29 pro 2010, 14:40

ahoj,

tak tato hláška mi skáče u všech mích krocích v control panelu. ne servrech mi nenajel Procon Layer a chtěl jsem vše resetnout nebo jak radíte na frontu rovnou přehrát,ale bohužel vždy mě to odkáže na admina.

servry jedou bez problémů jen nejede bohužel vzdálená podpora což je zásadní...

servry: 27699 a 27093
layer: 29699 a 29093

Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1246
Věk: 33
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Kontaktujte admina prosím...

#2 Příspěvekod Austin » 29 pro 2010, 16:19

Bohuzel, jeden procon se opet vyznamenal a vyzral uplne vsechny jadra a cely komp byl totalne tuhy. Uz jsem to opravil.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Spiker
Příspěvky: 126
Registrován: 28 říj 2010, 12:34
Reputation: 0

Re: Kontaktujte admina prosím...

#3 Příspěvekod Spiker » 29 pro 2010, 16:21

vidím,již se pohybuju v příkazech normál

děkuji za helf

Uživatelský avatar
MiniMe
Site Admin
Příspěvky: 2188
Věk: 33
Registrován: 08 pro 2009, 19:31
Reputation: 11
Kontaktovat uživatele:

Re: Kontaktujte admina prosím...

#4 Příspěvekod MiniMe » 31 pro 2010, 19:14

Tomuto problemu by jiz melo byt zamezeno. Procon layer serverum bylo natvrdo prirazeno jedno jadro, takze by se uz nemelo stat, ze zahlti cely server.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.


Zpět na „BattleField: Bad Company 2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host