Nastavení : Procon + Procon server

Technická podpora ke hře BattleField 3
Message
Autor
Shooty09CZ
Příspěvky: 6
Registrován: 22 zář 2012, 21:35
Reputation: 0

Nastavení : Procon + Procon server

#1 Příspěvekod Shooty09CZ » 22 zář 2012, 21:47

Zdravím, potřeboval bych poradit jak nastavit Procon server přes Procon , nejde mi spustit Procon server, při zadnání správné IP a portu do aplikace Procon se mi Procon server nespustí. Zkoušel jsem restartovat i přeinstalovat Procon server ale nic nepomáha. Jsem v tomhle úplný začátečník tak bych chtěl poprosit o návod jak tento problém vyřešit. Na server máme práva dva admini a když ten druhý nahraje na server nějaký plugin tak já ho v Proconu nevidím dále například když jsme obav proconu připojení a jeden napíše něco na server na do chatu tak to ten druhý nevidí. Moc děkuji za odpověd.

Port 37072

Uživatelský avatar
MiniMe
Site Admin
Příspěvky: 2187
Věk: 32
Registrován: 08 pro 2009, 19:31
Reputation: 8
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavení : Procon + Procon server

#2 Příspěvekod MiniMe » 23 zář 2012, 01:39

Pluginy musí být nainstalovány na jednom proconu a na něj se pak připojují admini (NE přímo na herní server).

Procon je dle všeho k serveru připojen správně, takže se nejspíš připojujete se špatnýma údajema.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

Martin297
Příspěvky: 6
Registrován: 15 zář 2012, 18:04
Reputation: 0

Re: Nastavení : Procon + Procon server

#3 Příspěvekod Martin297 » 23 zář 2012, 08:53

nejde až tak o to že nejdou pluginy, ale že se nám nespustí v proconu procon server

Uživatelský avatar
MiniMe
Site Admin
Příspěvky: 2187
Věk: 32
Registrován: 08 pro 2009, 19:31
Reputation: 8
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavení : Procon + Procon server

#4 Příspěvekod MiniMe » 23 zář 2012, 16:21

Nerozumím. Prosím o upřesnění, případně doložit screenshoty.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.


Shooty09CZ
Příspěvky: 6
Registrován: 22 zář 2012, 21:35
Reputation: 0

Re: Nastavení : Procon + Procon server

#6 Příspěvekod Shooty09CZ » 23 zář 2012, 20:18

Je to s náma krept složité nejlepší by bylo, kdyby se našel někdo kdo by nám s tím poradil napříkla po teamspeaku krok pokroku. :-(

Uživatelský avatar
MiniMe
Site Admin
Příspěvky: 2187
Věk: 32
Registrován: 08 pro 2009, 19:31
Reputation: 8
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavení : Procon + Procon server

#7 Příspěvekod MiniMe » 24 zář 2012, 19:08

Procon layer server jste si už nainstaloval skrze Control panel / GameServer / Procon server.

Nyní se na něj připojte proconem u sebe, všechny údaje pro připojení najdete v control panelu na výše uvedené cestě.

Hostname: procon.fakaheda.eu
Port: 39072
Login: admin
Password: poslal jsem v SZ
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

Shooty09CZ
Příspěvky: 6
Registrován: 22 zář 2012, 21:35
Reputation: 0

Re: Nastavení : Procon + Procon server

#8 Příspěvekod Shooty09CZ » 24 zář 2012, 22:26

Zdravím, díky fungovalo to ale asi po 5 minutých mě to tam tet na ten admin a heslo jak jste mi poslal nechce pustit, píše mi to že uživatel neexistuje. Stihl jsem tam vytvořit dva účty Shooty09CZ a QikFighter a u obou mi to psalo limitovaná práva nebo tak nějak a u toho admina Rcon nebo tak. Možná jsem zase něco pokazil já ale nejsem si toho vědom. Chtěljsem se zeptat jestli by bylo možné abyjste nám vytvořil dva účty Shooty09CZ a QikFighter s právy Rcon a poslal mi hesla zase do zprávy ? Díky moc

Uživatelský avatar
MiniMe
Site Admin
Příspěvky: 2187
Věk: 32
Registrován: 08 pro 2009, 19:31
Reputation: 8
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavení : Procon + Procon server

#9 Příspěvekod MiniMe » 25 zář 2012, 08:22

Odstranil jste adminovi všechna práva, dejte si příště větší pozor. Opravil jsem.

Práva jsou nastavena v souboru Configs/81.0.217.173_38072.cfg, uživatelské účty v souboru Configs/accounts.cfg na FTP procon serveru.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

Shooty09CZ
Příspěvky: 6
Registrován: 22 zář 2012, 21:35
Reputation: 0

Re: Nastavení : Procon + Procon server

#10 Příspěvekod Shooty09CZ » 25 zář 2012, 16:48

Nevím jak se mi to povedlo:-D , každopádně si dám pozora a MOC děkuji za pomoc.


Zpět na „BattleField 3“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti