Procon Server - Problém s připojením

Technická podpora ke hře BattleField 3
Message
Autor
Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1244
Věk: 32
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#31 Příspěvekod Austin » 02 črc 2012, 20:24

Heslo jste na rcon menil, vidim to ze v procon layeru je nastavene jine nez mate aktualne na serveru. Takze jste jej musel zmenit, nebo jste jej zadal spatne uz pri instalaci procon layeru.
Nejjednodussi varianta je reinstalovat procon layer server a pri reinstalaci vlozit aktualni rcon heslo, pripadne pak pres FTP heslo v configu od proconu zmenit.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 40
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#32 Příspěvekod Atimaster » 02 črc 2012, 20:35

No jiste že jsem zkousel vse mozne, kdyz mi to nejelo. vždy jste mi to opravili behem par minut, tentokrat ne. Preinstalovat procon delam nerad, vše se ztratí včetně nastavených plugynu, nemuzete mi to dat zpet??? Zacalo to tím, že se restartoval server, aniž by se něco měnilo, pak už to nejelo. Fakt nevím kde mam hledat rcon heslo na serveru a kde v layeru, nebo jak je dat stejne.
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 40
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#33 Příspěvekod Atimaster » 02 črc 2012, 20:49

No nic, ja ho přeinstaluju
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming

Radekva
Příspěvky: 19
Registrován: 26 úno 2012, 17:46
Reputation: 0

Re: Procon Server - Problém s připojením

#34 Příspěvekod Radekva » 02 črc 2012, 22:17

Dobrý večer, když se tady řeší procon server tak bych se chtěl zeptat jak můžu změnit jméno a heslo. (mám na mysli šedý rámeček control panel-->game server--> procon server dole ) díky

port-> 37279
MoHW 81.0.217.173:27382

Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1244
Věk: 32
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#35 Příspěvekod Austin » 03 črc 2012, 13:21

Atimaster píše:No jiste že jsem zkousel vse mozne, kdyz mi to nejelo. vždy jste mi to opravili behem par minut, tentokrat ne. Preinstalovat procon delam nerad, vše se ztratí včetně nastavených plugynu, nemuzete mi to dat zpet??? Zacalo to tím, že se restartoval server, aniž by se něco měnilo, pak už to nejelo. Fakt nevím kde mam hledat rcon heslo na serveru a kde v layeru, nebo jak je dat stejne.


Pripojite se na FTP procon layer serveru. Prihlasovaci udaje mate v Control panelu v sekci procon uplne dole.
V souboru Configs/procon.cfg na predposlednim radku zmenite rcon heslo na takove, ktere mate aktualne na hernim serveru.

procon.private.servers.add "93.91.250.105" 38673 "zde je rcon heslo"

Ulozite, restartujete procon layer.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1244
Věk: 32
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#36 Příspěvekod Austin » 03 črc 2012, 13:22

Radekva píše:Dobrý večer, když se tady řeší procon server tak bych se chtěl zeptat jak můžu změnit jméno a heslo. (mám na mysli šedý rámeček control panel-->game server--> procon server dole ) díky

port-> 37279


Uzivatelske ucty si spravujete primo v klientovi proconu.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 40
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#37 Příspěvekod Atimaster » 04 črc 2012, 20:51

Austin píše:
Atimaster píše:No jiste že jsem zkousel vse mozne, kdyz mi to nejelo. vždy jste mi to opravili behem par minut, tentokrat ne. Preinstalovat procon delam nerad, vše se ztratí včetně nastavených plugynu, nemuzete mi to dat zpet??? Zacalo to tím, že se restartoval server, aniž by se něco měnilo, pak už to nejelo. Fakt nevím kde mam hledat rcon heslo na serveru a kde v layeru, nebo jak je dat stejne.


Pripojite se na FTP procon layer serveru. Prihlasovaci udaje mate v Control panelu v sekci procon uplne dole.
V souboru Configs/procon.cfg na predposlednim radku zmenite rcon heslo na takove, ktere mate aktualne na hernim serveru.

procon.private.servers.add "93.91.250.105" 38673 "zde je rcon heslo"

Ulozite, restartujete procon layer.

No?? Vida, tak už se mi konečně podařilo někoho překecat aby mi řekl, kde najdu to heslo, našel jsem, je tu ještě jedna věc, kde najdu jake mam heslo na hernim serveru, protoze mi opet procon nejde pripojit, podotýkám, že byl včera procon vypnut a dnes už nejel, nic se neměnilo,díky.
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming

Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1244
Věk: 32
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#38 Příspěvekod Austin » 05 črc 2012, 14:14

config startup.txt na ftp herniho serveru.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 40
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#39 Příspěvekod Atimaster » 05 črc 2012, 18:46

Austin píše:config startup.txt na ftp herniho serveru.

díky, ted uz jsem nebudu muset psat zádost porad dokola se stejnym problem. Je si ce pekne, ze poskytnete navod, ale ja jsem z dob, kdy jsme se ucili na skole rusky, ne anglicky.
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming

Martin297
Příspěvky: 6
Registrován: 15 zář 2012, 18:04
Reputation: 0

Re: Procon Server - Problém s připojením

#40 Příspěvekod Martin297 » 16 zář 2012, 10:07

Zdravím, mám neustálý problem s proconem. Nejde mi přihlásit do proconu, ještě včera vše ok, dnes zapínám a nic, jen píše ´´Chyba připojení. Pokus o připojení selhal, protože připojená strana v časovém intervalu řádně neodpověděla, nebo připojení selhalo, protože neodpověděl připojený hostitel 81.0.217.173:37072

předem díky za pomoc!


Zpět na „BattleField 3“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host