Procon Server - Problém s připojením

Technická podpora ke hře BattleField 3
Message
Autor
Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 41
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#21 Příspěvekod Atimaster » 20 dub 2012, 18:35

Ano, už mě to šlo, protože jsem přeinstaloval procon, pak už jsem se přihlásil, ale vždy tak po 3-6 dnech prostě zapnu procon a nejde se přihlásit, prý se nemůže spojit a já nemůžu dojít na to proč to dělá, když žádné hesla neměním :( Dost mě to unavuje, vždy vas musím otravovat, vy to ve vteřině dáte do kupy a já nevím jak .
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming

Uživatelský avatar
MiniMe
Site Admin
Příspěvky: 2188
Věk: 32
Registrován: 08 pro 2009, 19:31
Reputation: 11
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#22 Příspěvekod MiniMe » 21 dub 2012, 13:28

Pošlete příště z control panelu rychlou zprávu (sms). Ať to můžu otestovat v momentě, kdy Vám to nejede.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 41
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#23 Příspěvekod Atimaster » 21 dub 2012, 15:01

ok, díky, pošlu.
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 41
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#24 Příspěvekod Atimaster » 30 dub 2012, 11:21

Poslana SMS s opet stejnym problemem, kdy se s nastavenim, ani s hesly nic nedelalo.
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 41
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#25 Příspěvekod Atimaster » 30 dub 2012, 13:02

halo, je tu někdo??? Funguje podpora??
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming

Uživatelský avatar
MiniMe
Site Admin
Příspěvky: 2188
Věk: 32
Registrován: 08 pro 2009, 19:31
Reputation: 11
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#26 Příspěvekod MiniMe » 30 dub 2012, 13:31

Aktuálně šlo o problém u nás. Viz http://www.fakaheda.eu/view.php?cisloclanku=2012040004

Už by mělo být vše v pořádku.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 41
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#27 Příspěvekod Atimaster » 30 dub 2012, 13:49

ok, četl jsem to, jen jsem nevěděl, jestli to má s proconem něco společného, už mi to funguje, díky.
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 41
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#28 Příspěvekod Atimaster » 01 črc 2012, 12:13

Prosím o pomoc, byl restartovan serever a nejde mi prihlasit na procon, pise chybne heslo, nic jsem nemenil, poprosil bych o sparaveni a zaroven napsani kde byl problem a jak ho odstranit sam, abych to tu nemusel porad psat, díky. A trosku podrobneji :) uživatel 37673 Napsal jsem i sms adminum.
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming

Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1244
Věk: 33
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#29 Příspěvekod Austin » 02 črc 2012, 13:50

To same co vsichni ostatni. Mate spatne rcon heslo v procon layeru.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 41
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#30 Příspěvekod Atimaster » 02 črc 2012, 18:13

Austin píše:To same co vsichni ostatni. Mate spatne rcon heslo v procon layeru.

dobře, tak jinak. Procon stále nefunguje a teď k tomu heslu, jak může být špatné heslo, když ho neměním a jak ho můžu změnit, poprosil jsem podrobněji, když už den čekám na odpověď, díky.
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming


Zpět na „BattleField 3“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti