Procon Server - Problém s připojením

Technická podpora ke hře BattleField 3
Message
Autor
Jeenas
Příspěvky: 5
Registrován: 30 led 2012, 21:08
Reputation: 0

Procon Server - Problém s připojením

#1 Příspěvekod Jeenas » 25 bře 2012, 11:38

Dobrý den,
nelze se připojit na Procon server, stále píše Connect a po čase napíše, časová lhůta k připojení na server vypršela. Nepomáhá ani restart/přeinstalování, stále stejný problém.
Tento problém jsem Vám hlásil pomocí sms včera dopoledne, který jste následně vyřešili, bohužel dneska opět stejný problém.
Proto Vás prosím o jeho vyřešení a chtěl bych se zeptat čím by mohl být tento problém způsobený? Je možné, že se po restartu serveru vyskytne v Proconu nějaká chyba?

Port serveru: 37659

Předem děkuji

Uživatelský avatar
MiniMe
Site Admin
Příspěvky: 2187
Věk: 32
Registrován: 08 pro 2009, 19:31
Reputation: 8
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#2 Příspěvekod MiniMe » 25 bře 2012, 23:31

Podle všeho se procon layer server neumí napojit na herní server (asi jste si změnili rcon a neupravili config proconu).
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

Jeenas
Příspěvky: 5
Registrován: 30 led 2012, 21:08
Reputation: 0

Re: Procon Server - Problém s připojením

#3 Příspěvekod Jeenas » 26 bře 2012, 06:23

Aha, děkuji mockrát, chyba byla opravdu na naši straně kvůli špatnému heslu v configu. Děkuji za odpověď

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 40
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#4 Příspěvekod Atimaster » 07 dub 2012, 10:27

Zdravím, mám neustálý problem s proconem. Nejde mi přihlásit do proconu, ještě včera vše ok, dnes zapínám a nic, jen píše ´´Chyba připojení. Pokus o připojení selhal, protože připojená strana v časovém intervalu řádně neodpověděla, nebo připojení selhalo, protože neodpověděl připojený hostitel 93.91.250.107:39673´´ Tento problém už nastal po třetí, aniž by se dělaly jakékoliv úpravy kdekoliv. V teto situaci nejedou ani pluginy ve hře a nic z nastavení, krom map a toho, co mám ve složce FTP, dále se nezobrazuje v této satuaci na Battlelogu, vidím ho jen ve favorites. Vždy to vyřešilo přeinstalovat layer, ale veškeré nastavení bylo vždy pryč :( opakuje se to vždy tak po 2-3 dnech, je možno mi poradit??? Díky. Layer jsem restartoval, i server jsem restartoval, zkoušel vše možné a nic :( uživatel 37673
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming

Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1242
Věk: 32
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#5 Příspěvekod Austin » 07 dub 2012, 12:32

Stejna chyba jako u predchoziho prispevku, spatne nastavene rcon heslo.
Pokud zmenite rcon na serveru, tak procon prestane fungovat, protoze se neumi na server napojit. Je potreba vzdy zmenit i rcon v proconu. Opravil jsem Vam to, zkuste se pripojit nyni.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 40
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#6 Příspěvekod Atimaster » 07 dub 2012, 19:25

Ano, procon už funguje, díky moc, ale jak už jsem psal výše, neměnil jsem žádné hesla a ani nic jiného, tak jak jsem se připojil včera, tak to zůstalo, server nevypínám, ráno při obviklém nahození už nastala tato chyba, heslo jsem neměnil!!! Nevím jak se mohlo změnit samo, pak je jasné, že se tam nedostanu, už se to stalo po třetí. Problém s proconem prozatím vyřešen a díky za to +1 karma.
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming

Uživatelský avatar
TRICKX2
Příspěvky: 14
Věk: 39
Registrován: 31 bře 2012, 10:08
Reputation: 0
Bydliště: Decin
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#7 Příspěvekod TRICKX2 » 08 dub 2012, 17:37

Zdravim mame stejny problem "procon se nepripoji" :( a v cfg se nic nemenilo a hesla tam jsou stejna :| vcera pohoda fungoval jeste okolo 2 hodiny dnes rano, od te doby se nemuzem napojit (aktualizace je ok) co s tim? Port: 39329
Steam: trickx2
Skype: trick.xxx
IP/PORT serveru: 81.0.217.175:37819

Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1242
Věk: 32
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#8 Příspěvekod Austin » 08 dub 2012, 23:06

Tak ve Vasem pripade se updatoval procon a cekalo to bohuzel na odkliknuti OK. Melo by to jiz jet.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Uživatelský avatar
TRICKX2
Příspěvky: 14
Věk: 39
Registrován: 31 bře 2012, 10:08
Reputation: 0
Bydliště: Decin
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#9 Příspěvekod TRICKX2 » 09 dub 2012, 08:50

Super diky ;) mohl by jsi jeste poradit ? v proconu mi nejde ovladat server v nastaveni serveru mi to jen pise "uscServerSettings" ? :roll:
Steam: trickx2
Skype: trick.xxx
IP/PORT serveru: 81.0.217.175:37819

Uživatelský avatar
MiniMe
Site Admin
Příspěvky: 2187
Věk: 32
Registrován: 08 pro 2009, 19:31
Reputation: 8
Kontaktovat uživatele:

Re: Procon Server - Problém s připojením

#10 Příspěvekod MiniMe » 09 dub 2012, 16:49

Prosím o screenshot.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.


Zpět na „BattleField 3“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host