Start BF3 serverů, problémy, nastavení, manuály

Technická podpora ke hře BattleField 3
Message
Autor
Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1244
Věk: 33
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Start BF3 serverů, problémy, nastavení, manuály

#121 Příspěvekod Austin » 07 lis 2011, 21:42

[quote="Spiker"][/quote]
Tam neni zadne TOP300, abych to ujasnil, momentalne to ma fungovat takto:
Vyfiltruju si dejme tomu pouze 64 slotove servery.
Dam vyhledat.
64 slotovych serveru je na svete dejme tomu 2000, tzn na vysledek tveho vyhledavani pasuje 2000 serveru.
Battlelog ale umi zobrazi jen 300 serveru.
Z tech 2000 serveru tedy nahodne vybere 300 serveru, ktere ti zobrazi. Neni to podle niceho razene, a na to, jestli se v te 300vce objevi ten a ten server nema nastaveni serveru zadny vliv. Proste vybere nahodnych 300 serveru.

statu= států, tedy podle CZ, SK atd..
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Spiker
Příspěvky: 126
Registrován: 28 říj 2010, 12:34
Reputation: 0

Re: Start BF3 serverů, problémy, nastavení, manuály

#122 Příspěvekod Spiker » 07 lis 2011, 22:22

tekže ted jen doufat,že vyhladávání dle regionů bude mít přidělen vyšší koeficient náleznosti a nenechají těch 300 globálně,protože to by znamenalo z louže rovnou pod okap...

lipoforall
Příspěvky: 2
Registrován: 06 lis 2011, 18:06
Reputation: 0

Re: Start BF3 serverů, problémy, nastavení, manuály

#123 Příspěvekod lipoforall » 08 lis 2011, 13:12

Tak ja osobne provozuji servr kde je HC, rush pro 32lidi a s browserem potize nemam po necele 20tce restartu se povedlo dokonce servr dat do provozuschopneho stavu :) jedine co mi prijde nedostatecne je nejaka dokumentace k prikazum a prikazy samotne
jinac "bf3cc" mi prijde castecne nefunkcni zrejme kvuli castym zmenam prikazu... a ten .zip s pdfkama na prvni strance uz taky neni moc aktualni
dalsi vec... netusi nekdo jak to je s vip sloty? maji uz fungovat nebo to jeste neni implementovane? v .txt souboru mam ciste nicky oddelene radkama a nefunguje to...

dík za info

Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1244
Věk: 33
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Start BF3 serverů, problémy, nastavení, manuály

#124 Příspěvekod Austin » 08 lis 2011, 13:22

Rezervace jeste stale nejsou implementovany.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Uživatelský avatar
MiniMe
Site Admin
Příspěvky: 2188
Věk: 32
Registrován: 08 pro 2009, 19:31
Reputation: 11
Kontaktovat uživatele:

Re: Start BF3 serverů, problémy, nastavení, manuály

#125 Příspěvekod MiniMe » 08 lis 2011, 16:23

A žádné novější dokumenty pro server administrátory nám neposlali.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1244
Věk: 33
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Start BF3 serverů, problémy, nastavení, manuály

#126 Příspěvekod Austin » 09 lis 2011, 18:45

Pokud nekomu z vas co mate mensi servery a jedou stabilne uz par dni, tak bude potreba je pres CP restartovat. Behem par dni budou v provozu v battlelogu filtrovani dle států, dnes jsme kod zeme nastavovali do spoustecich parametru a aby se zmena projevila je potreba server restartovat. Pokud byste tak neudelali, tak pote server nepujde vyhledat v battlelogu, pripadne bude oznaceny pod statem Antarctica, ci cosi podobneho.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

lipoforall
Příspěvky: 2
Registrován: 06 lis 2011, 18:06
Reputation: 0

Re: Start BF3 serverů, problémy, nastavení, manuály

#127 Příspěvekod lipoforall » 11 lis 2011, 17:02

Ještě bych se rád optal jestli by bylo možné upravit nějké soubory punkbusteru... našel jsem http://wiki.multiplay.co.uk/BF3/Repeating_Text_with_Punkbuster návod jak automaticky posílat zprávy na server ale je to ve složce kam nemám přístup je nějaká možnost to zařídit nebo se to nesmí ? popř. existuje nějaká jiná možnost? psát každé 2min zpravu přez rcon je vcelku opruz... díky za info a pokud se ptám na nesprávném místě tak mě prosím nasměrujte jinam :)

Uživatelský avatar
MiniMe
Site Admin
Příspěvky: 2188
Věk: 32
Registrován: 08 pro 2009, 19:31
Reputation: 11
Kontaktovat uživatele:

Re: Start BF3 serverů, problémy, nastavení, manuály

#128 Příspěvekod MiniMe » 11 lis 2011, 19:20

Smí se to smí, akorát by neměl být přístup k celé složce PB. Dodělám to do Control Panelu.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1244
Věk: 33
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Start BF3 serverů, problémy, nastavení, manuály

#129 Příspěvekod Austin » 11 lis 2011, 23:51

Teste se na pondeli :) To je ale bohuzel zatim vse co k tomu muzeme rict :)
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Uživatelský avatar
dubas
Příspěvky: 72
Registrován: 02 črc 2010, 07:23
Reputation: 0

Re: Start BF3 serverů, problémy, nastavení, manuály

#130 Příspěvekod dubas » 12 lis 2011, 11:49

ze by klientsky patch? 8-)


Zpět na „BattleField 3“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host