Start BF3 serverů, problémy, nastavení, manuály

Technická podpora ke hře BattleField 3
Message
Autor
Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1244
Věk: 32
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Start BF3 serverů, problémy, nastavení, manuály

#111 Příspěvekod Austin » 07 lis 2011, 00:12

Ok, diky za info. Ze zacatku tydne by mel vyjit dalsi update, takze uvidime.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Uživatelský avatar
dubas
Příspěvky: 72
Registrován: 02 črc 2010, 07:23
Reputation: 0

Re: Start BF3 serverů, problémy, nastavení, manuály

#112 Příspěvekod dubas » 07 lis 2011, 08:10

ted jsem stahoval update na Procon verzi 1.1.1.1 melo by to resit problem s pretecenim pameti

a na foru proconu jsem narazil na stejny problem jako mame my popisuje ho tam jeden admin BF3 serveru

Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1244
Věk: 32
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Start BF3 serverů, problémy, nastavení, manuály

#113 Příspěvekod Austin » 07 lis 2011, 11:55

Server browser has 300 in the list and is now random. (since 30 min back).

Prave probehla zmena v battlelogu, takze misto 150 serveru se ted zobrazuje prvnich 300 serveru z vyhledavani a vysledky by konecne mely byt nahodne a nezobrazovat porad ty same servery.
Dejte kdyztak info jestli jste pocitili nejakou zmenu.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Spiker
Příspěvky: 126
Registrován: 28 říj 2010, 12:34
Reputation: 0

Re: Start BF3 serverů, problémy, nastavení, manuály

#114 Příspěvekod Spiker » 07 lis 2011, 13:10

battlelog stále nenajde servr a to ani po vypsání jména takže jediný jak ho do toho browseru dostat je restart jinak nenalezen (27335)

Norick98
Příspěvky: 24
Registrován: 22 dub 2010, 19:19
Reputation: 0

Re: Start BF3 serverů, problémy, nastavení, manuály

#115 Příspěvekod Norick98 » 07 lis 2011, 19:47

taktiez ziaden posun vpred...

Server najde az ked sa vyklika specificky filter, co nerobi nikto.
Hlavny problem je: On Battlelog ten server zvykne zobrazit ale az ked prescrollujem vsetky servery smerom nadol...vtedy sa nejakym sposobom serverlist updatne a ked sa vratim na zaciatok serverlistu tak uz tam nas server je /ale nie vzdy!/. Je prvy, pretoze ping je dobry. Ale musite uznat, ze takto nepostupuje taktiez nikto :)

Uživatelský avatar
Austin
Site Admin
Příspěvky: 1244
Věk: 32
Registrován: 07 pro 2009, 23:58
Reputation: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Start BF3 serverů, problémy, nastavení, manuály

#116 Příspěvekod Austin » 07 lis 2011, 19:59

Nojo, ale tak to uz asi bohuzel lepsi nebude. Je potreba si uvedomit ze tech serveru jsou tisice a tisice a vzhledem k tomu, ze v battlelogu se zobrazuje pouze prvnich 300 serveru a to az po odscrollovani dolu, tak jaka je asi sance ze tam bude zrovna ten a ten server ze, kdyz se to vybira nahodne. Navic je mi jasne, ze malo kdo scrolluje a scrolluje aby tam mel vsech 300 serveru. Ty servery se nacitaji postupne, stejne jako u FB clanky.

//EDIT
censored :) by austin
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Spiker
Příspěvky: 126
Registrován: 28 říj 2010, 12:34
Reputation: 0

Re: Start BF3 serverů, problémy, nastavení, manuály

#117 Příspěvekod Spiker » 07 lis 2011, 20:29

já ted nechci zakládat flame a spílat tady na vás to rozhodně ne,ale jak můžeš Austine napsat,že to lepší nebude? celý je to prostě kravskej systém! za co chcete tedy peníze? jistě chápu můsíte zaplatit licenci na provoz svých servrů,ale pak nechápu tu nebetyčnou drzost EA to po vás chtít! stačí si v tomto případě zažádat a servry by byly grátis a platilo by se až by se takový servr dostal do tý TOP třístovky! mě vůbec nezajímá jak Battlelog funfuje já chci vidět svůj servr, za který jme vyplázli prachy v browseru, tak aby byl vyhladatelnej lidma co to zadotovali a hlavně širokou veřejností, pro které je servr zřízen!

to je jako ofic stanovisko EA? to má jako ta většina co provozuje servry smolíka? tam kde prostě nevysí nonstop 24h denně 64 hráčů nemá šanci na život a vyhledavače takový servr nenajdou? jsem ochoten překousnout technické problémy,ale tohle je dost vážný téma a s partou lidí co jsme dali peníze na provoz budeme muset promyslet jestli má smysl dotovat EA neviditelný servry. to je vážně vrchol diletanství to se jentak nevidí :evil:

a jedna technická já nepotřebuju najít servr v browseru. mě stačí hodit si ho mezi oblíbené a browser at si hledá co chce,ale on není k nalezení ani tam takže fail jako prase. tohle nemá smysl dál provozovat přece?!

vrrrrr :cry:

statu=států/statistik?
Naposledy upravil(a) Spiker dne 07 lis 2011, 21:01, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
dubas
Příspěvky: 72
Registrován: 02 črc 2010, 07:23
Reputation: 0

Re: Start BF3 serverů, problémy, nastavení, manuály

#118 Příspěvekod dubas » 07 lis 2011, 20:47

Nas Rushovy server 81.0.217.181:27448 nepusti na sebe vic jak 28hracu
asi bug je to divne uz taky bezi vic jak 3dny a 3hodiny

Uživatelský avatar
dubas
Příspěvky: 72
Registrován: 02 črc 2010, 07:23
Reputation: 0

Re: Start BF3 serverů, problémy, nastavení, manuály

#119 Příspěvekod dubas » 07 lis 2011, 21:02

btw teď tu máme bouřlivou diskuzi jak si to vyložit

Kód: Vybrat vše

vyhledavat servery podle statu


jak to má být po česku?

Kód: Vybrat vše

vyhledávat servery podle států

nebo

Kód: Vybrat vše

vyhledávat servery podle statů


dík za info :lol:

Uživatelský avatar
MiniMe
Site Admin
Příspěvky: 2188
Věk: 32
Registrován: 08 pro 2009, 19:31
Reputation: 11
Kontaktovat uživatele:

Re: Start BF3 serverů, problémy, nastavení, manuály

#120 Příspěvekod MiniMe » 07 lis 2011, 21:20

Nejsem si jistý, jestli jsme směli tu informaci pustit ven... ale už je to jedno :) My jako RSP momentálně serveru nastavujeme region (EU/USA/...), mělo by se to upravit na konkrétní státy. Mělo by to zaručit, že lidé budou vyhledávat servery ve státu, kde bydlí a v ČR/SK by se jim tedy měly zobrazit jen servery od nás. Tohle podle mě tuto situaci hodně zlepší. Navíc by se tím mohli trochu eliminovat hráči z tramtárie se stovkovým pingem.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.


Zpět na „BattleField 3“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host