Potreboval by som poradiť s plugins

Technická podpora ke hře BattleField 3
Message
Autor
maxik96sk
Příspěvky: 8
Registrován: 25 bře 2015, 21:06
Reputation: 0

Potreboval by som poradiť s plugins

#1 Příspěvekod maxik96sk » 26 bře 2015, 20:24

Zdravím všetkých potreboval by som poradiť ako vkladať pluginy do bf3.Som nováčik a neviem čo a ako.Mám server na fakahede na bf3 ftp mam spustene a pripojene,aj procon je v pohode. ale nikde tam nevidím zložku plugins.Je tam len admin a nič viac.Vopred ďakujem za pomoc.A ešte jedna vec keď sa pripojím na procon layer na fakahede tak tam je v zlozke admin a pb,lenže v pb nie je vôbec nič.

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 40
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Potreboval by som poradiť s plugins

#2 Příspěvekod Atimaster » 27 bře 2015, 00:28

Ahoj, v první řadě dej EDIT (upravit) a napiš IP serveru a port.

Zdravím všetkých potreboval by som poradiť ako vkladať pluginy do bf3

Odpověď je jednoduchá, pluginy vkládáš do FTP proconu. Vytvoř si připojení třeba na total commanderu a tam už složku plugins uvidíš :)

A ešte jedna vec keď sa pripojím na procon layer na fakahede tak tam je v zlozke admin a pb

Tuto složku používáš třeba na registraci v GGC. PB funguje, to se neboj.
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming

maxik96sk
Příspěvky: 8
Registrován: 25 bře 2015, 21:06
Reputation: 0

Re: Potreboval by som poradiť s plugins

#3 Příspěvekod maxik96sk » 27 bře 2015, 17:44

Ďakujem za radu,ale už som to pochopil.Všetko sa vkladá do zložky proconu v počítači.A dám reštart proconu na Fakahede,je to tak však?Ale ešte raz ďakujem.

-- 27 bře 2015, 16:46 --

Tu je ip a port:81.0.217.173:27708.Chcem sa spýtať na ten pb.Stále som bez pb na servery,Ati pomôž karma istá

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 40
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Potreboval by som poradiť s plugins

#4 Příspěvekod Atimaster » 27 bře 2015, 18:01

Ne do složky proconu v pc :) Ale do FTP proconu..

Spoiler: zobrazit
Obrázek


Pak restart proconu na FH a plugin se ti objeví v procon layer serveru :)

Složka pb slouží třeba na screeny ze hry, vypadá nějak takhle. Soubory se ti vytvoří samy při instalaci serveru, doplňkově už vkládáš do pb jen ty další soubory.

Spoiler: zobrazit
Obrázek
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming

maxik96sk
Příspěvky: 8
Registrován: 25 bře 2015, 21:06
Reputation: 0

Re: Potreboval by som poradiť s plugins

#5 Příspěvekod maxik96sk » 27 bře 2015, 18:03

Tak som to myslel ale zle povedal :D

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 40
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Potreboval by som poradiť s plugins

#6 Příspěvekod Atimaster » 27 bře 2015, 18:12

Tak ať vše funguje :)
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming

maxik96sk
Příspěvky: 8
Registrován: 25 bře 2015, 21:06
Reputation: 0

Re: Potreboval by som poradiť s plugins

#7 Příspěvekod maxik96sk » 27 bře 2015, 18:18

Počkať počkať,ftp procon.Mám vytvorené pripojenie na ftp cez total commander,ale keď sa pripojim na ftp tak tam mám len jednu zložku admin.To ten ftp procon urobím ako?????

Spoiler: zobrazit
Obrázek


-- 27 bře 2015, 17:19 --

Ja už som z toho jelen

-- 27 bře 2015, 17:32 --

Takto to nejak vyzerá

//Edit Ati - úprava obrázku

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 40
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Potreboval by som poradiť s plugins

#8 Příspěvekod Atimaster » 27 bře 2015, 18:38

Ty přílohy dělej menší. Toto co jsi poslal není FTP proconu, ale FTP serveru. Procon na FH najdeš v doplňkových službách, tam ho nainsataluješ a pak se přihlásíš na FTP. Dej vědět.
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming

maxik96sk
Příspěvky: 8
Registrován: 25 bře 2015, 21:06
Reputation: 0

Re: Potreboval by som poradiť s plugins

#9 Příspěvekod maxik96sk » 27 bře 2015, 18:46

Idem skúsiť,ďakujem za radu.

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 40
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Potreboval by som poradiť s plugins

#10 Příspěvekod Atimaster » 27 bře 2015, 18:48

Pak dej vědět a nemáš za co :)
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming


Zpět na „BattleField 3“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host