Pridání dalšího ingame admina

Technická podpora ke hře BattleField 3
Message
Autor
Immortel
Příspěvky: 15
Registrován: 30 dub 2014, 08:58
Reputation: 0

Re: Pridání dalšího ingame admina

#11 Příspěvekod Immortel » 09 bře 2015, 19:42

No doprčic... Vůbec nevím jak jsem to mohl přehlídnout. A to samé v Proconu, tu záložku Accounts jsem silně přehlídl.
Teď už to bude asi fungovat. Vyzkoušíme až bude kamarád zase online.
Zatím díky moc! Je mi jasné, že někomu zkušenému tohle vysvětlovat, přijde asi hodně triviální :)

-- 10 Mar 2015, 11:29 --

Pokud bych chtěl poradit s pluginem, musím zakládat nové vlákno, nebo si můžu psát sem?

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 40
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Pridání dalšího ingame admina

#12 Příspěvekod Atimaster » 11 bře 2015, 21:25

Jsem rád, že jsme se někam dostali :D ale ty účty jsem ti už ukazoval už v tom vyšším příspěvku :) Ale hlavně že jsme to vyřešili, od toho tu jsme :) Jasně napiš sem, BF3 je převážně moje sekce a hlídám si ji, tak když bude dotaz, probereme ho.

Je mi jasné, že někomu zkušenému tohle vysvětlovat, přijde asi hodně triviální :)

Někdy je to opravdu sranda. Ještě když to fotím, rámečkuju a stejně se na to zeptá znova :D
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming

Immortel
Příspěvky: 15
Registrován: 30 dub 2014, 08:58
Reputation: 0

Re: Pridání dalšího ingame admina

#13 Příspěvekod Immortel » 12 bře 2015, 11:43

Nu, já se ptal takhle extra protože jsem v podstatě udělal vše jak jsi psal. Jen jsem nepřidal uživatele v proconu v parent layer control.
Chtěl jsem si být 100% jist, že dělám vše jak mám.

Dnes, po nočním restartu serveru jsme znovu zkoušeli a kamarád stále nemůže využívat admin příkazy ve hře.
Tudíž už tak nějak nevím :(

Dobrý, najednou to funguje. Koukám že automatické restarty serveru nefungují. Byl problém že nebyl restartovaný server ale obyčejný restart nepomohl. Musel se server vypnout a zapnout.

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 40
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Pridání dalšího ingame admina

#14 Příspěvekod Atimaster » 12 bře 2015, 21:53

Restart serveru by měl pomoci, jen pak musíš chvíli počkat, trvá to nějakou dobu než to vše naběhne, ale hlavně že funguje a problém je vyřešený :)
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming

Immortel
Příspěvky: 15
Registrován: 30 dub 2014, 08:58
Reputation: 0

Re: Pridání dalšího ingame admina

#15 Příspěvekod Immortel » 14 bře 2015, 20:07

Jak by jsi řešil, více módů (rush/scq) na jednom serveru a jiné tickets? Řekněme, vyšší tickets na scq se hodí ale na rush už ne, neb útočníci mají příliš mnoho ticketů.
Plugin?

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 40
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Pridání dalšího ingame admina

#16 Příspěvekod Atimaster » 15 bře 2015, 00:27

Já osobně mám co server, to mód. Hráči to mají rádi a vědí, že když skončí kolo, tak bude zase třeba jen ten RUSH, nebo CQ, každopádně si dej na server plugin xVotemap, kde si hráči zvolí jak mód, tak mapu, vždy měj minimálně od každého módu dvě mapy. A pro tikety použij plugin Adaptive ticket count , tam nastavíš pro každý mód určitý počet tiketů.
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming

Immortel
Příspěvky: 15
Registrován: 30 dub 2014, 08:58
Reputation: 0

Re: Pridání dalšího ingame admina

#17 Příspěvekod Immortel » 15 bře 2015, 10:20

Hmm, votemap nechci. Ten plugin jsem již viděl v akci a nelíbí se mi to (nepřehledné a chaotické), většinou toho lidi ani nevyužívají. Nu a pak se může stát, že si zvolí mód/mapu a díky tomu pak zůstane server prázdný.
Ten druhý zkusím, díky.

Tak zkouším Adaptive Ticket Count a mám nastaveno. Jen bych ještě rád věděl, zda je nutné vypnout jinou než defaultní hodnotu tickets v nastavení serveru, nebo je to jedno, protože plugin si to natvrdo nastavuje podle nastavení v něm?

Uživatelský avatar
Atimaster
Příspěvky: 226
Věk: 40
Registrován: 24 bře 2012, 11:39
Reputation: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Pridání dalšího ingame admina

#18 Příspěvekod Atimaster » 28 bře 2015, 15:41

Máš server nastaven na CUSTOM a pak plugin řídí tickety.
Obrázek
Atimaster
Atimaster@taurigaming.cz
Herní portál TauriGaming


Zpět na „BattleField 3“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti