Mám 3 servery banlist jsem udělal ale jenom na WEBU ! ale je tam problém když se přihlásím jako admin tak mi při kliku nic nedělá : Server, Webové stránky, ostatní a moduly ... Ale vše beží jak má .. ale prostě server s webem se nevidí ... už jsi na tom zlámalo zuby asi 5 lidí a všichni mě posílaj sem ... tak se hlásím .. PS: ten BL potřebuji rozjed do zítřka ...
Banlist
-
magusika
Banlist
Zdravím ...
Mám 3 servery banlist jsem udělal ale jenom na WEBU ! ale je tam problém když se přihlásím jako admin tak mi při kliku nic nedělá : Server, Webové stránky, ostatní a moduly ... Ale vše beží jak má .. ale prostě server s webem se nevidí ... už jsi na tom zlámalo zuby asi 5 lidí a všichni mě posílaj sem ... tak se hlásím .. PS: ten BL potřebuji rozjed do zítřka ...
S pozdravem Magusika
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Banlist
mysteriiia
plácáš a plácáš 
k věci. pokud máš banlist a servery u fakahedy, pak stačí když ze serveru, který máš napojený na amxbans a funguje, stáhneš soubor sql.cfg (ve složce configs). Ten pak nahraješ na ostatní servery.
Dále na ostatní servery musíš nainstalovat amxbans. Ty soubory si můžeš stáhnout taky z toho servery, konkrétně
pak ty soubory nahrej na další servery.
Následně zapiš pluginy do plugins.ini
dej je takto
NESMÍŠ tam mít plugin admin.amxx, jinak ti nebude fungovat přidávání adminů pomocí amxbans.
-------------------------------
možnost č.2
Amxbans nemáš u fakahedy, ale u sebe na webhostingu. Pokud tvůj webhosting nepodporuje přístup do DB "zvenku", tak s tím toho moc neuděláš, zkus jim napsat ať ti to povolí pro IP adresy serverů. Nebo mi napiš SZ a já ti dám kontakt na člověka, která dělá hosting přímo pro amxbans.
k věci. pokud máš banlist a servery u fakahedy, pak stačí když ze serveru, který máš napojený na amxbans a funguje, stáhneš soubor sql.cfg (ve složce configs). Ten pak nahraješ na ostatní servery.
Dále na ostatní servery musíš nainstalovat amxbans. Ty soubory si můžeš stáhnout taky z toho servery, konkrétně
configs/amxbans.cfg
/data/lang/amxbans.tyt
/plugins/admin_amxbans.amxx
/plugins/amxbans.amxx
pak ty soubory nahrej na další servery.
Následně zapiš pluginy do plugins.ini
dej je takto
; AMX Mod X plugins
; admin bans
admin_amxbans.amxx ; bans
amxbans.amxx Admin Base - Always one has to be activated
;admin_sql.amxx ; admin base - SQL version (comment admin.amxx)
; Basic
admincmd.amxx ; basic admin console commands
adminhelp.amxx ; help command for admin console commands
adminslots.amxx ; slot reservation
multilingual.amxx ; Multi-Lingual management
; Menus
menufront.amxx ; front-end for admin menus
cmdmenu.amxx ; command menu (speech, settings)
plmenu.amxx ; players menu (kick, ban, client cmds.)
;telemenu.amxx ; teleport menu (Fun Module required!)
mapsmenu.amxx ; maps menu (vote, changelevel)
pluginmenu.amxx
NESMÍŠ tam mít plugin admin.amxx, jinak ti nebude fungovat přidávání adminů pomocí amxbans.
-------------------------------
možnost č.2
Amxbans nemáš u fakahedy, ale u sebe na webhostingu. Pokud tvůj webhosting nepodporuje přístup do DB "zvenku", tak s tím toho moc neuděláš, zkus jim napsat ať ti to povolí pro IP adresy serverů. Nebo mi napiš SZ a já ti dám kontakt na člověka, která dělá hosting přímo pro amxbans.
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain