ip+port 81.0.217.177:27375 muj server
ahoj nejde mi pridat admin... a jeste co jo to ten server WT/FT ????
problem s pridani admina + meno serveru
-
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Re: problem s pridani admina + meno serveru
No, věšteckou kouli nemám, pošlu tě zase na pravidla. "Uveďte prosím maximum informací." Zde by se hodilo plugins.ini, users.ini a informace, zda máš amxbans či nikoliv.
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
-
no ja se se ptal proc mi nejde aktivovat admin ty si mi napsal ze mam psat cele amxmodmenu ale ja ho napsal cele a pak sem se ptal na ten plugin ze sem tam dal resetscore ty si mi napsal at to dam na new radek stejne to nefunguje a este top vip ale stim uz nechci otravovat protoze me stejne nepomuzes pak sem se este ptal na hudbu kdyz te nekdo zaboje nebo vybouchne bomba tak neco zacne hrat pak (barevnej chat pro adminy) a tady ty blbosti ( ale prosim te odpovez mi noralne ne jako predtim ze takovym tim co jezdi po obrazovce... nejsu taky deb....) dik... staci ti to takhle ???
Naposledy upravil(a) mal!bu xDD dne 20 kvě 2011, 20:17, celkem upraveno 1 x.
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
ne, máš sem vypsat to, co sem ti napsal, abych s tím mohl něco dělat. Opět odkazuji na pravidla jak fóra, tak této sekce, je to tam napsané
Mark Twain
Mark Twain
-
hele pouzil sem tlacitko edit ale to je prepise zpravu
-
no ja se se ptal proc mi nejde aktivovat admin ty si mi napsal ze mam psat cele amxmodmenu ale ja ho napsal cele a pak sem se ptal na ten plugin ze sem tam dal resetscore ty si mi napsal at to dam na new radek stejne to nefunguje a este top vip ale stim uz nechci otravovat protoze me stejne nepomuzes pak sem se este ptal na hudbu kdyz te nekdo zaboje nebo vybouchne bomba tak neco zacne hrat pak (barevnej chat pro adminy) a tady ty blbosti ( ale prosim te odpovez mi noralne ne jako predtim ze takovym tim co jezdi po obrazovce... nejsu taky deb....) dik... staci ti to takhle ???
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Myslel sem, že ať nedáváš 2 svoje příspěvky pod sebe. Pokud si například na něco zapomněl a nikdo neodpověděl, tak v tom případě to použij. Nicméně pořád nemám ty potřebné informace...
Pokud si přidal plugin podle návodu, měl by ti jít. Zkontroluj soubory, překlepy ta tak dále.
Prosím piš ve větách oddělenými tečkou, protože to se opravdu pak nedá číst, informační hodnota nula.
Jen tak mimochodem, kolik ti je let?
Pokud si přidal plugin podle návodu, měl by ti jít. Zkontroluj soubory, překlepy ta tak dále.
Prosím piš ve větách oddělenými tečkou, protože to se opravdu pak nedá číst, informační hodnota nula.
Jen tak mimochodem, kolik ti je let?
Mark Twain
Mark Twain
-
proc se ptas na vek?? pak este ja sem podle navodu nic nedelal dal sem to rovnou do pugins.ini
takze to pudu udelat podle navodu.. a promin protoze vis proc neco nechapu PROTOZE KDYZ SEM MEL 3 ROKY MEL SEM TEZKOU OTRAVU BYL SEM 1 MESIC V NEMOCNICI KAZDOU MINUTOU SEM MOHL UMRIT... TAK PROSIM HNED SE SEMNOU NEROZCILUJ NEFUNGUJE ME DLOUHODOBA PAMET A KDYZ NECO CTU TEZKO SE ME TO CHAPE PROMIN...

-
mam furt problem z pridanim admina, a to sem aji ten server reinstaloval
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
píšu to potřetí, potřebuju vědět co máš v těch souborech...
Mark Twain
Mark Twain