Admin menu

Fessy

Admin menu

#1 Příspěvekod Fessy » 26 lis 2010, 11:32

Zdravím, chtěl bych se prosimvás zeptat, jak nabidnuju admin menu? Mám nainstalovaný AMXX. Tzv. abych nemusel všechno dělat přes konzoli, děkuji.

Qefik
Kontaktovat uživatele:

Re: Admin menu

#2 Příspěvekod Qefik » 26 lis 2010, 15:47

do konzole napiš BIND "f4" "amxmodmenu"
pak zmáčkni ve hře F4 a vyjede ti menu :) jde to i na jinou klávesnici, ale já jsem naučenej takto :)
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

Fessy

#3 Příspěvekod Fessy » 26 lis 2010, 15:53

Jj díky moc, potřeboval jsem jenom vědět co si mám nabindovat :) Měl bych ještě jednu otázečku...když si přidám nějaký plugin na server a chci ho mít třeba v Čestině, jak si ho mám přeložit? Když jsem otevřel ten soubor (například timeleft.amxx) v poznámkovém bloku, tak to na mě vychrlilo akorát milióóón jakýchsi znaků. Jestli tam mám někde v tom najít slovo "Timeleft", které se mi zobrazuje ve hře a přepsat to pouze na "Zbývající čas" anebo nějak ještě úplně jinak. Děkuji moc

Možná mi neporadíte, ale když otvírám nějaký ten soubor v poznámkovém bloku, tak je to písmo strašně velké, myslím ta největší velikost, a tak se v tom blbě orientuju, nevíte jak to změnit? Správu serveru dělám přes vzdálenou plochu a Word tam není...

Qefik
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Qefik » 26 lis 2010, 15:57

pluginy se překládají většinou ve složce data/lang. Ale stačí v amxmodmenu nastavit jazyk serveru :)
Jinak, amxx neotevřeš v ničem, to už je koncový soubor, ze kterého čte amxmodx. SMA u souboru jsou zdrojove kody, tam si to uprav a překompiluj.
Ten poznámkový blok. Dej formát, písmo a tam si to nastav :)
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

Zpět na „AMX mod X“