Rust server status

Technická podpora pro naše hostované weby
Message
Autor
GamerSvK
Příspěvky: 10
Věk: 19
Registrován: 18 srp 2016, 17:43
Reputation: 0

Rust server status

#1 Příspěvekod GamerSvK » 01 úno 2018, 10:30

Dobrý deň,
Potreboval by som jednoduchý script pre získanie dát z feedu query http://query.fakaheda.eu/82.208.17.45:27451.feed.
Pozeral som sa aj na google ale akosi som to nepochopil. Najlepšie by bolo uloženie do rôznych premenných.

Uživatelský avatar
Teiichi
Příspěvky: 795
Věk: 19
Registrován: 29 lis 2014, 02:11
Reputation: 22
Bydliště: <?= $inhome ;?>
Kontaktovat uživatele:

Re: Rust server status

#2 Příspěvekod Teiichi » 01 úno 2018, 11:40

Pokud to dobře chápu, tak chceš pouze získat server-status na svou webovou stránku, proč tedy nevyužít již existující systém, např. LGSL?
Zbytečně by ses s tím trápil a pokud tomu nerozumíš a neumíš v PHP, tak bys jen vyhodil několik €uro za to, aby ti to někdo udělal.
Computer science education cannot make anybody an expert programmer any more than studying brushes and pigment can make somebody an expert painter.”
Příliš snahy škodí, když programátor použije CTRL+C a CTRL+V více jak jednou, má někde chybu v návrhu.”
In theory, theory and practice are the same. In practice, they’re not.”
Vždy pište kód tak, jako by ten chlapík, co ho po vás bude udržovat, měl být násilnický psychopat, který bude vědět, kde bydlíte.”

GamerSvK
Příspěvky: 10
Věk: 19
Registrován: 18 srp 2016, 17:43
Reputation: 0

Re: Rust server status

#3 Příspěvekod GamerSvK » 01 úno 2018, 12:51

Jedine co na tom nechapem je ako ziskam z query feedu data a ulozim ich do premennych. Dalsie veci a zaklady php ovladam

Uživatelský avatar
izyy
Příspěvky: 586
Věk: 4
Registrován: 09 led 2015, 21:12
Reputation: 19
Kontaktovat uživatele:

Re: Rust server status

#4 Příspěvekod izyy » 01 úno 2018, 14:25

Ahoj,

nech sa páči:

Kód: Vybrat vše

<?php

$content = file_get_contents("http://query.fakaheda.eu/82.208.17.45:27451.feed");
$content = json_decode($content, true); // je array

// priklad pouzitia:
$status = $content['status'];
$hostname = $content['hostname'];

echo "$status, $hostname";

// vypis zoznamu hracov
$players = $content['players_list']; // je array obsahujúci zoznam hráčov a údaje o nich

foreach ($players as $data) {
   
   $name = $data['name'];
   $score = $data['score'];
   $time = $data['time'];

   echo "$name - Score: $score - $time <br>";
   
}

GamerSvK
Příspěvky: 10
Věk: 19
Registrován: 18 srp 2016, 17:43
Reputation: 0

Re: Rust server status

#5 Příspěvekod GamerSvK » 01 úno 2018, 15:58

ďakujem izyy

//Edit: Vlastne kde zistim všetky "variables" z jsonu query?
//Edit2: Uz viem


Zpět na „Web hosting“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host