DNS

Technická podpora pro naše hostované weby
Message
Autor
PantherBoyCZ
Příspěvky: 19
Registrován: 17 dub 2015, 17:56
Reputation: 0

DNS

#1 Příspěvekod PantherBoyCZ » 09 zář 2015, 22:35

Dobrý den,
Koupil jsem si doménu a chci ji nasměrovat na web , který jsem si vytvořil na fakahedě.
Postupoval jsem podle návodu ale stejně to nefunguje ( viz. foto níže )
Může mi někdo poradit?
Předem děkuji:)
( PS: v aliasu na fakahedě to mám nastavené )
Přílohy
web2.jpg
web2.jpg (56.68 KiB) Zobrazeno 966 x

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9122
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 6
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: DNS

#2 Příspěvekod Mysteria » 09 zář 2015, 22:50

Tvůj web mi to zobrazí, takže by to fungovat mělo.

PantherBoyCZ
Příspěvky: 19
Registrován: 17 dub 2015, 17:56
Reputation: 0

Re: DNS

#3 Příspěvekod PantherBoyCZ » 09 zář 2015, 22:52

Ale mě to vyhodí stránku active24, přes kterou jsem kupoval doménu:/

Uživatelský avatar
Smexhy
Příspěvky: 5595
Věk: 20
Registrován: 31 říj 2012, 15:50
Reputation: 21
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: DNS

#4 Příspěvekod Smexhy » 09 zář 2015, 23:13

Mne to funguje tiež. Pravdepodobne to máš ešte uložené v cache (F5). Taktiež trvá 48 hodín dokým sa to zmení u všetkých.
Fakaheda Discord server: http://discord.fakaheda.eu/ Obrázek

TheMikeee
Příspěvky: 83
Registrován: 11 dub 2014, 15:18
Reputation: 0

Re: DNS

#5 Příspěvekod TheMikeee » 01 říj 2015, 18:27

Pozerajte iba na ts:
https://ctrlv.cz/neRw
Ts mi ide iba ak dam zato port neviete preco?
Dakujem


Zpět na „Web hosting“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti