Obrázek C_P, jako příloha, zrovna jsem se zasekl

Ahoj, měl bych pár otázek ohledně webu, plus nějaké pro WP. Tak jestli by mi tu někdo hodný nějak neporadil.

Takže, hledal jsem tu jestli jsou nějaké omezení pro web stránku, ale nic jsem nenašel, tak se radši ptám.
Chat, Reklama, popřípadě nějaké zpomalení..?
Také bych chtěl rád vědět, jak je to s prostorem, i když jsem koukal na jiné témata, bylo zodpovězeno že není limit.
Tedy by například 1 GB // Já tolik místa tedy nevyužiji, ale nikdy nevím

Poslední a ta nejdůležitější otázka, mám na zkušební stránce (WP chat) tedy přesněji "Quick Chat", problém mám s ním že pokud ho vložím do
stránky, otevřu stránku, tak se mi strašně zpomalí načítání ostatních stránek, dokud z té stránky nevybruslím.
Vlastně, dokud například já se z té stránky nedostanu na "home", tak do té doby celá web stránka nic neudělá.
Zkoušel jsem hodit refresh za 1000000 sec, ale nepomohlo, nevím jestli je to přímo tím, že se chat aktualizuje nebo tím že je špatný plugin. Pokud by někdo o tomhle věděl...
Popřípadě, kdyby tu někdo byl ochotný a věděl by nějaký bezva chat plugin, či ho měl už v php vytvořený a hodil by mi tu kod.
// Ano hledal jsem jiné, ale zbytečně jsou složité a vyžadují registraci, ten pravý jsem zatím nenašel. //