SEO - nabídka

Technická podpora pro naše hostované weby
Osicja
Věk: 28
Kontaktovat uživatele:

SEO - nabídka

#1 Příspěvekod Osicja » 16 črc 2013, 13:08

Zdravím,
jelikož spousta z vás má kvalitní servery a k nim nějaké webové stránky které máte díky RS či díky webmasterům ale kolik z vás se zaměřuje na SEO ?
Pochybuji že tady zná SEO více jak 10 lidí.
Jde vlastně o optimalizaci pro vyhledávače, SEO vlastně odvíjí vaše postavení ve vyhledávačích.
Vlastně jediný způsob jak na svůj server přilákat hráče je minecraft-hosting.cz/minecraft-servery (či tak nějak) nebo pokud si zařídíte nějakou reklamu na stránkách typu Czech-Craft.
Ale ani jeden způsob není pro servery vhodný, základní reklamu sice máte ovšem tuto reklamu má dalších 200 serverů.
Já vám spolu s SEO mohu pomoci vás prosadit a dostat vás ve vyhledávačích velmi vysoko.
Nabízím:
- Napsání PR článků 3x
- Publikování těchto článků do 50 katalogů.
- Zpětné odkazy (Dle domluvy)
- Optimalizaci pro daná klíčová slova (záleží na konkurenci daného klíčového slova)
- Výpomoc při strukturování textu, vyplňování meta tagů.

Nepodporuji:
- Validaci kódu(Validace se na hodnocení webových stránek nijak neprojevuje tudíž je zbytečné se jím vůbec zabývat)

Zaměřuji se na White Hat SEO, Gray Hat SEO tak i na Black Hat SEO(Opatrná manipulace, dodatečné informace k omezení konkurence.)

Po 2 týdnech zaznamenáte zvýšení:
SRanku,
Alexa Ranku,
UIP(Návštěvnosti).

Pokud dodržíte mé pokyny tak při dalším zápisu vám bude navýšen i PageRank.

Cena:
Cena je velice nízká, avšak nejde o podvod je zde problém v mém věku kvůli tomu že nejsem plnoletý nelze podepsat smlouvu.
Tento fakt se dosti odráží na ceně.
Při projektech které se mi zalíbí a budou mít budoucnost s již slušnou komunitu bude cena zpětný odkaz.(Sám si určím kde na stránce se bude zobrazovat, žádné opatření nofollow).
Pro obyčejné zájemce se cena bude pohybovat okolo 500-1000kč/20-40€. (Záleží na domluvě)
Klasické SEO nabídky se pohybují od 5000-20000Kč/190-770€.
Přeji příjemný zbytek dne :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

zdenda204
Věk: 36

Re: SEO - nabídka

#2 Příspěvekod zdenda204 » 16 črc 2013, 13:18

A nějaké reference?
A studoval jsi to nějak, nebo máš alespoň nějaké přednášky za sebou? Přečíst si online návody zvládnu taky a zadarmo ;)
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku :) Obrázek Obrázek
⇨Projekt Market⇦

Osicja
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod Osicja » 16 črc 2013, 13:21

Byl jsem zhruba na 3 přednáškách a osobně jsem se na nich docela nudil.
2x Praha,
1x Ostrava.

//edit a mám za sebou několik seminářů na toto téma.

Reference bohužel poskytnout nemohu. Avšak platí se až po skončení služeb a když uživatel nebude spokojen tak platit samozřejmě nic nebude.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

zdenda204

#4 Příspěvekod zdenda204 » 16 črc 2013, 13:26

Ok, beru :) Napiš do SZ :P
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku :) Obrázek Obrázek
⇨Projekt Market⇦

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod Mysteria » 16 črc 2013, 18:16

Není náhodou pod "Black Hat SEO" různé podvody, jak se dostat na lepší místa ve vyhledávačích (na které když se přijde, tak naopak hodně snižují pozice)?

Osicja
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod Osicja » 16 črc 2013, 20:21

Ano přesně to je Black Hat SEO, avšak nebudu ho využívat pokud mi k tomu správce webové stránky nedá své svolení.
S Black Hat SEO mám taktéž dost zkušeností tudíž webové stránky na kterých tuto metodu aplikuji získá dlouhodobější efekt a nedojde k penalizaci.

(Black Hat SEO se spíše odehrává mimo webovou stránku tudíž zde již nelze jen tak zjistit kdo tyto metody využívá)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Shadowhacker
Věk: 30

#7 Příspěvekod Shadowhacker » 19 črc 2013, 05:58

Nic proti, pojem SEO samozřejmě znám, jak píšeš, že více jak 10 lidí to znát nebude, to nevím tedy, ale já ho znám přinejmenším 5 let. Ale - trošku mě .. No .. Ne zarazilo, ale vypadalo to zajímavě..
Spoiler: zobrazit
Pro obyčejné zájemce se cena bude pohybovat okolo 500-1000kč/20-40€. (Záleží na domluvě)
Klasické SEO nabídky se pohybují od 5000-20000Kč/190-770€.

Nic proti, já SEO taky dělám ,ale hooodně začátečnicky, jelikož se tím zabývám jen sám pro sebe, když se mi chce.
Ale myslím si, že je trošku rozdíl, když mi SEO uděláš ty a nějaký profík a ty stránky, které žádají SEO, nejsou žádné MC Servery, které mají např. 50ti sloťák. Ale stejně.

Jinak hodně štěstí v hledání. Třeba se povede :)
Obrázek

Osicja
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvekod Osicja » 19 črc 2013, 18:11

Ale myslím si, že je trošku rozdíl, když mi SEO uděláš ty a nějaký profík

Rozdíl bude akorát v cenně, určitě znáš hloupé kecy jak je SEO magie/alchymie a jak nikdo neví jak to doopravdy funguje, ovšem to jsou jen řeči pro nevědomé kupce.
SEO jako takové se nedá nijak změřit, jelikož se neodvíjí od stránky ale od konkurence.
Čím má konkurence lepší SEO tím ho máš ty horší, nic jiného v tom není.
Pardon že neodpovím na zbytek ale:

ty stránky, které žádají SEO, nejsou žádné MC Servery, které mají např. 50ti sloťák. Ale stejně.

jsem nějak nepochopil.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

zdenda204

#9 Příspěvekod zdenda204 » 19 črc 2013, 18:17

Chtěl tím nejspíše říci, že MC serverům je nějaké SEO ukradené, že jim stačí reklama v podobě spamu nebo třeba na czech-craftu.
SEO si spíše zaplatí nějaké komerční podniky/weby.
⇨Projekt Market⇦

Smexhy
Věk: 26
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvekod Smexhy » 19 črc 2013, 20:51

Podnik zdenda rozparovač :D

Zpět na „Web hosting“