Pomoc z webem...
- Batllefury
- Věk: 27
- Kontaktovat uživatele:
Pomoc z webem...
Caute. Nenašel by se mezi vámi někdo, kdo by mi pomohl, nebo vysvětlil jak na web ??? Nebo nějaký návod... Nikdy jsem web jako takový nedělal a nevím jak s tímto pracovat... Díky :/
Pomoc se odměňuje karmou !
- King_of_KeKs
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pomoc z webem...
V skratke:
Nainštaluješ si na web redakčtný systém php-fustion alebo WordPress. Pokial si úplný začiatočník radím ti použiť redakčtný systém WordPress(používam ho aj ja a väčšina webov a nie je to žiadna potupa
). Keď si ho nainštaluješ si vyberieš tému(niektoré sú platené, niektoré zadarmo; aj mnoho platených nájdeš zadarmo). Nainštaluješ si temu a troška sa pohráš s jej nastaveniami a je to!
Potom si už stačí len povytvárať stránky a dať do nich obsah. Pokial vieš hladať a rozumieš po anglicky(vlastne ak si naištaluješ wordpress v svojom rodnom jazyku, tak ani s angličtinou problém mať nebudeš) nebudeš mať žiadne problémy.
K HTML a základom php doporujem stránku jakpsatweb.cz kde je všetko dopodrobna popísané aj s príkladmi. Napríklad ja som si pomocou wordpressu, peknej temy a pár hodinách strávených na japsatweb vytvoril takýto(nebrať ako reklamu, ale ako príklad), podľa mňa krásny webík na to, že som úplný začiatočník
Prajem veľa šťastia vo vytváraní webových stránok!
Nainštaluješ si na web redakčtný systém php-fustion alebo WordPress. Pokial si úplný začiatočník radím ti použiť redakčtný systém WordPress(používam ho aj ja a väčšina webov a nie je to žiadna potupa

K HTML a základom php doporujem stránku jakpsatweb.cz kde je všetko dopodrobna popísané aj s príkladmi. Napríklad ja som si pomocou wordpressu, peknej temy a pár hodinách strávených na japsatweb vytvoril takýto(nebrať ako reklamu, ale ako príklad), podľa mňa krásny webík na to, že som úplný začiatočník

Prajem veľa šťastia vo vytváraní webových stránok!

- Batllefury
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc... Dal bych ti karmu + ale jsem v -
A fakt moc děkuju... A ano jsem začátečnik
Jo a ten WorldPress tak tam mám hodit celou tu složku worldpress, nebo jen ty soubory co jsou v tom ???

Jo a ten WorldPress tak tam mám hodit celou tu složku worldpress, nebo jen ty soubory co jsou v tom ???
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Bez, jinak by jsi měl web na adrese http://neco.neco.cz/wordpress a to asi nechceš.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Batllefury
- Kontaktovat uživatele:
Prosím vás, jak mám udelat místo quartercraft.fakaheda.eu ??
A jak mám do příspěvku vložit obrázek ?? :/
A poslední, jak mám vlevo nahoře změnit barvu a text písma ??
Kód: Vybrat vše
http://116370_web.fakaheda.eu/
A jak mám do příspěvku vložit obrázek ?? :/
A poslední, jak mám vlevo nahoře změnit barvu a text písma ??
- Neon1_Cz
- Kontaktovat uživatele:
V cp máš webhosting/Aliasy a vytvoříš alias s názvem quartercraft
- Batllefury
- Kontaktovat uživatele:
Díky... to by bylo už jen 2 otazky
-- 17 kvě 2013, 18:35 --
Nevíte co dělat, když chci vložit obrázek a mě to píše toto ? : Chyba index.jpg Nepodařilo se vytvořit adresář wp-content/uploads/2013/05. Zkontrolujte, zda má nadřazený adresář právo zápisu?

-- 17 kvě 2013, 18:35 --
Nevíte co dělat, když chci vložit obrázek a mě to píše toto ? : Chyba index.jpg Nepodařilo se vytvořit adresář wp-content/uploads/2013/05. Zkontrolujte, zda má nadřazený adresář právo zápisu?