som úplne amatér v oblasti tvorby webových stránok, ale aj napriek tomu som sa pred pár dňami rozhodol si vylepšiť webové stránky, ale narazil som na problém ohľadom pozadia.
Redakčný systém používam WordPress a tému Mystique. Nahral som si tam pozadie o veľkosti 1920x1090 pixelov. Všetko bolo bez problémov až do tej chvíle kedy som dal na stránku widget alebo napísal na stránku viac textu a bolo nutné scrollovanie. V bode kde mi pozadie končí, mi začína čierny "pás"(viz. screen nižšie), ktorý by som chcel odstrániť. Napadla ma možnosť umiestnenia pevného pozadia(stránka by sa posúvala, ale pozadie by bolo na mieste), ale neviem či to je možné pri redakčnom systéme a téme, ktorú používam.
Pokúšal som sa to dnes spraviť podľa mnohých návodov na internete, ale pri väčšine som stroskotal hneď ako som otvoril, preto by som bol rád, ak by sa mi niekto odhodlal pomôcť, aby mi napísal potrobný návod kde, čo prepísať/napísať.
Screenshot(viem, že nie je potrebný lebo ma asi všetci chápete, ale pre istotu):
Spoiler: zobrazit
Za upload ďakujem hernému portálu http://mc.uranus-portal.com/
Ďakujem za každý radu,
prajem príjemný zvyšok dňa, King_of_KeKs