Cernoknezniku, určitě se to vyplatí. Nezabere to tolik času a máš to skoro napořád (pokud hodně neměníš web a tak - ta sitemap třeba)
Pak celkově ta stránka má lepší.. "hodnocení" vůči ostatním jakoby..
SEO - nabídka
- Shadowhacker
- Věk: 30
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: SEO - nabídka
Osicja píše:I když pro lidi kteří by chtěli hlavně peníze je jediné řešení VPS kde si za 300Kč zahostují i 100slotů bez nějakých lagů či snížených FPS.
Pochybuju. Ukaž mi jaký VPS za 300Kč bude mít alespoň 4GB RAM což by možná bylo pro 100slot MC málo. U jiných her to není problém, ale zrovna u MC které žere RAM jako prase nevím nevím.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Osicja
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Cernokneznik, "vyplatí se sitemaps ?" Vždyť to je základ !
bez toho google neví co na stránkách je
A rozlišuje tak co je podstatné a taktéž určuješ co jak často má indexovat atd...
Jinak poradenství to by i možná šlo 
Shadowhacker, hodnocení stránek je vcelku jedno hlavně aby vždy byli stránky lepší než konkurence .) (Minimum je TOP 10 v googlu
)
Mysteria, nemusí být ani 4GB, přeci jen VPS (Pokud máš schopné) tak není s agregací. Taktéž díky tomu že ho vlastní jen ty tak přesně víš co se na něm odehrává i sám si můžeš do VPS(OS na něm) krásně optimalizovat aby žralo co nejméně server byl celý jen pro server.
Pochybuji že fakaheda hostuje bez agregace (uživatel má např. 4GB a pochybuji že se žádný jiný uživatel těch 4GB ani nedotkne
)

Shadowhacker, hodnocení stránek je vcelku jedno hlavně aby vždy byli stránky lepší než konkurence .) (Minimum je TOP 10 v googlu

Mysteria, nemusí být ani 4GB, přeci jen VPS (Pokud máš schopné) tak není s agregací. Taktéž díky tomu že ho vlastní jen ty tak přesně víš co se na něm odehrává i sám si můžeš do VPS(OS na něm) krásně optimalizovat aby žralo co nejméně server byl celý jen pro server.
Pochybuji že fakaheda hostuje bez agregace (uživatel má např. 4GB a pochybuji že se žádný jiný uživatel těch 4GB ani nedotkne

- Shadowhacker
- Věk: 30
Osicja! Tak mi řekni co jsem napsal, ty lumpe
"Pak celkově ta stránka má lepší.. "hodnocení" vůči ostatním jakoby.."
A ty mi odepíšeš..
"Shadowhacker, hodnocení stránek je vcelku jedno hlavně aby vždy byli stránky lepší než konkurence .) (Minimum je TOP 10 v googlu )"
Tenhle příspěvek jsem schválně editnul. Když to editneš, napíše to ..

"Pak celkově ta stránka má lepší.. "hodnocení" vůči ostatním jakoby.."
A ty mi odepíšeš..
"Shadowhacker, hodnocení stránek je vcelku jedno hlavně aby vždy byli stránky lepší než konkurence .) (Minimum je TOP 10 v googlu )"
Tenhle příspěvek jsem schválně editnul. Když to editneš, napíše to ..
Naposledy upravil(a) Shadowhacker dne 23 črc 2013, 09:26, celkem upraveno 1 x.
- Osicja
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele: