Pevné pozadie

Technická podpora pro naše hostované weby
King_of_KeKs
Věk: 27
Kontaktovat uživatele:

Re: Pevné pozadie

#11 Příspěvekod King_of_KeKs » 25 dub 2013, 20:13

Qefik? Vieš aj poradiť alebo len písať do topicov čo kam patrí a nepatrí? Lebo ostatní admini aj pomôžu, ale keď si prezrem tvoje príspevky tak väčšina(väčšina príspevkov mimo CS 1.6, do toho sa vyznáš) je len o robení poriadku a žiadnej pomoci. Keďže je toto "webhosting" a podobné topicy ako môj sa tu objavujú taktiež nemal som dôvod to nenapísať sem, ale ako vidím, tak začnem vyhľadávať skutočne iné fóra aj keď som doteraz písal všetko na fakahedu lebo ohladom webu mi vždy pomohol buď vojko alebo scorpion. :!:
No nič, môžete lock, poprosím bez komentára ;)
Obrázek
ObrázekObrázek

Vojko
Věk: 28

#12 Příspěvekod Vojko » 25 dub 2013, 20:21

Na obranu Quefik-a, robí iba dobre že robí poriadky, momentálna situácia so zákazníkmy je príšerná.
Nič si nevedia nájsť, nevedia si vážiť pomoci, nevedia ani ako ten blbučký topic napísať.
Pokiaľ chceš pomôcť ohľadne tohto, napíš mi na Skype, rád ti poradím ale sekcia Web hosting sa týka poskytovania Web hostingu Fakahedou, nie technická podpora pre takéto veci.

P.S: Budeš si ma musieť znovu pridať na Skype, vymazával som úplne všetky kontakty okrem súkromných, takže tak :)
Aj keď tu na fóre nie som aktívny, môžete mi písať na Skype, E-Mail, ...

Qefik
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvekod Qefik » 25 dub 2013, 20:53

Ano, kde nevím neradím, ale když mám volný čas tak to tu usměrňuji, přesouvám, žádám o doplnění informací apod, aby to nemuseli dělat kluci z MC, kteří toho mají víc. Support tu dělá i moderátory a pokud by sis našel definici toho slova, tak by ti měla zapadnout přesně do toho co dělám právě třeba tady v sekci Webhosting. Mnohokrát jsem vás odkazoval na fóra kde vám poradí rychleji a lépe, ale komu není rady, tomu není pomoci ;) Viz můj podpis.
Na žádost tedy zamykám.
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

Zpět na „Web hosting“