Dobrý den,
již měsíc mám zde na FH server Minecraft. Včera jsem si zaplatil na 2 měsíce, takže pokud jsem dobře slyšel, měl bych mít nárok na web hosting.
Ale bohužel FH nereaguje již na 2 email ohledně web hostingu. Takže to zkouším ZDE.
Konkrétně by se jednalo o stránku: http://splashcraft.8u.cz/news.php a tu bych chtěl přesunout k vám.
Děkuji
Doména zdarma
- AxiCz
- Kontaktovat uživatele:
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Doména zdarma
Máš koupenou doménu?
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Webhosting zdarma a doména zdarma je rozdíl. Webhostig je jenom poskytnutí prostoru na nějakém serveru, který budeš mít přístupný pomocí FTP. Doména je ale už v případě 2. řádu placená a nejde získat zadarmo (cca 200Kč / rok pro CZ a SK doménu), doménu 3. řádku neco.fakaheda.eu poskytuje Fakaheda zadarmo.
Případně jde udělat i to, že si koupíš nějakou doménu 2. řádu a tu přesměruješ na webhosting od Fakahedy.
Případně jde udělat i to, že si koupíš nějakou doménu 2. řádu a tu přesměruješ na webhosting od Fakahedy.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- AxiCz
- Kontaktovat uživatele:
Já myslel, že když s vámi spolupracuji 3 měsíce nebo mám objednáno na 3 měsíce takže dostanu DOMÉNU zdarma s tím, že k vám přesunu i svůj web.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Webhosting + doménu 3. řádu zdarma to ano. Pokud ale chceš doménu 2. řádu, tak tu si musíš sám někde koupit u nějakého registrátora.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit