Formulář
- Batllefury
- Věk: 27
- Kontaktovat uživatele:
Formulář
Zdravím. Prosím vás. Jak udělat to, že když nevyplní všechny pole ve formuláři, tak jim to napíše, že Všechna pole musí být vyplněna a formulář nepůjde odeslat. Potom, jak zvětšit textové pole formuláře a nějak mi nejde přes PHP odeslání formuláře na můj mail. Tak když dám <form action="mailto:adresa@prijemce" method="post" enctype="text/plain"> Je zaručené, že se mi vždy odešle na mail ?
Pomoc se odměňuje karmou !
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Formulář
Na validace jQuery Javascriptově, pak PHP na serverside. Zvětšení inputu, je to jako každej jinej prvek, takže v CSSkách můžeš dát input { width: 500px; height: 20px; } nebo podobně. Co se týká odesílání na email, tak použij PHP funkci mail(), ale počítej s tím, že aby ti to chodilo správně, s diakritikou a tak, tak to vyžaduje hodně moc věcí ne jenom nabouchat do toho příjemce a obsah.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Batllefury
- Věk: 27
- Kontaktovat uživatele:
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Formulář
Vtom případě vysyp kasičku a sežeň si někoho, kdo ti za drobnou částku udělá 

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- BigwebSvK
- Kontaktovat uživatele: