Robím 1x no. a potreboval by som tam Login cez Authme(MC) Pomôžete mi čo mám presne urobiť? Ďakujem k+
WP , Authme
-
deefko
WP , Authme
Ahojte
prosímvás robím web nesmejte sa
= http://spawncraft.fakaheda.eu/
Robím 1x no. a potreboval by som tam Login cez Authme(MC) Pomôžete mi čo mám presne urobiť? Ďakujem k+
Skyblock,Survival,Creative
V príprave: SurvivalGames,PvP,Bosses atď. Všetko na servery All In One
Nepýtam karmu ale ak pomôžem neuškodí
Don't worry, don't cry, buy VIP and play
- zdenda204
- Věk: 36
Re: WP , Authme
V návodech mám na to skript, ale musíš se naučit aspoň základy PHP/HTML/CSS, stačí opravdu jen základy, stačí pak jen většinou opisovat části toho mýho kódu pokud budeš dělat profil.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
zdenda204: Píše že má WP, ono to zase tak snadný není naládovat to, aby si WPčko bralo údaje z AuthMe tabulky (nebo opačně).
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- zdenda204
Nepíše že má WP, ale to nevadí, toho jsem si všiml po návštěvě 
Tak pokud chce upravit přímo WP, tak to asi bude muset sehnat někoho jako ty a sáhnout hloubš do kapsy, protože upravovat ten login, to by se mi fakt nechtělo, ale možná se to už změnilo, nepamatuju si už moc jak to vypadalo
Tak pokud chce upravit přímo WP, tak to asi bude muset sehnat někoho jako ty a sáhnout hloubš do kapsy, protože upravovat ten login, to by se mi fakt nechtělo, ale možná se to už změnilo, nepamatuju si už moc jak to vypadalo
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
No nepíše, že má WP, ale když dáš CTRL + U:
<link rel='stylesheet' id='raindrops_fonts-css' href='http://132989_web.fakaheda.eu/wp-content/themes/raindrops/fonts.css?ver=1.137' type='text/css' media='all' />
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- zdenda204
Vždyť já vím, vždyť jsem psal že jsem hned poznal že to je WP když jsem tu stránku navštívil