NÁVOD: Mani admin - jak se nastavit adminem na serveru

Message
Autor
DeaDMan
Příspěvky: 159
Registrován: 12 led 2010, 23:01
Reputation: 0

Re: NÁVOD: Mani admin - jak se nastavit adminem na serveru

#51 Příspěvekod DeaDMan » 03 črc 2010, 01:56

Pridani admina na mani admin plugin pres rcon
Rcon ma_client AddClient "YOURNAME"
rcon ma_client AddSteam "YOURNAME" "YOURSTEAMID"
rcon ma_client SetAFlag "YOURNAME" "+#"
rcon ma_client SetIFlag "YOURNAME" "+#"
rcon removeid YOURSTEAMID
rcon removeip YOURIPADRESS
bY DeaDMan Skype : deadman2881994 ICQ : 445892058

-MiReC-
Příspěvky: 29
Registrován: 20 črc 2010, 10:18
Reputation: 0

Re: NÁVOD: Mani admin - jak se nastavit adminem na serveru

#52 Příspěvekod -MiReC- » 03 bře 2011, 19:52

cawte...no pokusal som sa dat za admina vsetkymi sposobmi co tu su ale ziadnym sa mi to nepodarilo vzdy mi ukazalo ze nie som opravneni pouzivat admin...dokonca teraz mi uz ukazuje ze unknow command bo som daco poprepisoval zle to adminlist...preto by som chcel poprosit o original adminlist ako to ma vyzerat aby nezobrazovalo to uknow command a zaroven o radu ako sprovoznit admina...mozno cez ten rcon som spravil chybu lebo to polozky name som napisal svoj nick na csku ma to byt tak ci nieco ine sa myslelo pod tym jmeno???...vdaka

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9122
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 6
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: NÁVOD: Mani admin - jak se nastavit adminem na serveru

#53 Příspěvekod Mysteria » 03 bře 2011, 21:47

Unknown command to píše, když jsi si pokazil celou instalaci, takže to rovnou vyhoď a nainstaluj si MAP znova, bude to tak rychlejší.

Ten nick má fuk jakej si tam dáš, je to absolutně jedno, ale musíš ho dávat stejný ve všech 3 příkazech!
Mysteria píše:rcon ma_client addclient "Pepik"
rcon ma_client addsteam "Pepik" "STEAM_2:9:9344146"
rcon ma_client setaflag "Pepik" "+client"

skaldus
Příspěvky: 74
Registrován: 04 úno 2012, 21:28
Reputation: 0

Re: NÁVOD: Mani admin - jak se nastavit adminem na serveru

#54 Příspěvekod skaldus » 02 čer 2012, 15:06

ahoj , ohledně tohoto bych se chtěl zeptat práva na admina mám ale ve hře mi nejde /msay , !admin a pod. nevíte čím to je? :(
Pokud jsem ti pomohl oplať mi to prosím karmou :)
Obrázek

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9122
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 6
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: NÁVOD: Mani admin - jak se nastavit adminem na serveru

#55 Příspěvekod Mysteria » 02 čer 2012, 18:13

To nejsou příkazy Mani Admin Pluginu (který mimochodem už se nepoužívá) ale SourceModu.

skaldus
Příspěvky: 74
Registrován: 04 úno 2012, 21:28
Reputation: 0

Re: NÁVOD: Mani admin - jak se nastavit adminem na serveru

#56 Příspěvekod skaldus » 02 čer 2012, 19:44

aha , já jsem na CS:S old takže u mne se to používá :) už jsem to udělal děkuju :)
Pokud jsem ti pomohl oplať mi to prosím karmou :)
Obrázek


Zpět na „Návody“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host