Steam a Patche
-
Steam a Patche
Prosímvás, koupil jsem si CS:S ze steamu a nemam tam patche, kdybych tam dal svoje, (Myslím 16,17 a 18 ) nezabanovali by mi steam... Nechtel bych zbytecne prijit o 400 kč...
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Steam a Patche
Nepotřebuješ patche ty jsou součástí CSS 

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Ale ta grafika je o trochu jiná, třeba co lítá za dřevo ze zdi vypadá graficky zvláštně... jen by mě vážně zajímalo jestli by mi to zabanovali...
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
No nejspíš asi ne, ale nestojí ti to za to, stejně by se ti ve hře stejně nic nezměnilo, protože ty patche jsou součástí hry... 
Na Steamu se všechny aktualizace co kdy vyšli instalují rovnou, to jenom pro nonsteam se musí upravit a vydat v podobě patchů...
Jinak zajímalo by mě, jak může ze zdi (počítám kámen nebo cihly) lítat dřevo?

Na Steamu se všechny aktualizace co kdy vyšli instalují rovnou, to jenom pro nonsteam se musí upravit a vydat v podobě patchů...
Jinak zajímalo by mě, jak může ze zdi (počítám kámen nebo cihly) lítat dřevo?

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
No... ale taky mám problém, že když si chci přidat nějáký server, který mi dřív šel, tak to nejde... to už se nikdy nepřipojím na non steam server? 
Promiň trochu jsem se přepsal, zrovna jsem měl na mysli Double Doors na de_dust2 a vlítlo mi tam "ze zdi"
EDIT: PS: Ani tvůj eFox Public mi nejde přidat :-/

Promiň trochu jsem se přepsal, zrovna jsem měl na mysli Double Doors na de_dust2 a vlítlo mi tam "ze zdi"

EDIT: PS: Ani tvůj eFox Public mi nejde přidat :-/
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Právě že se Steamem se připojíš na úplně všechny servery, teda jak na NonSteam tak i na Steam, tudíš nikde se ti neobjeví známá hláška Steam valadation rejcted 
To že nejde přidat server se mi taky občas stává, pokud jsi si jistý že server doopravdy existuje, tak skus se na něj připojit pomocí konzole zadáním příkazu
connect <IP> - např. connect 217.11.249.79:27172
Píše ti to nějakou chybu při tom přidává nebo dáš přidat a okno zmizí a nic se ti nepřidá?
Jinak ohledně toho divného dřeva z double doors, mě se to také stává, nejdříve jsem nevěděl proč, ale pak jsem přišel na to, že pokud normálně zapnu hru a připojím se na server tak je všechno OK, ale pokud během připojování se na server (nabíhají ty čárky) shodím hru do lišty a pak se do ní vrátím, tak občas mám pak růžové katy, divné palmy a místo kulek ve dveřích vydím takové nepěkné velké čtverce...

To že nejde přidat server se mi taky občas stává, pokud jsi si jistý že server doopravdy existuje, tak skus se na něj připojit pomocí konzole zadáním příkazu
connect <IP> - např. connect 217.11.249.79:27172
Píše ti to nějakou chybu při tom přidává nebo dáš přidat a okno zmizí a nic se ti nepřidá?
Jinak ohledně toho divného dřeva z double doors, mě se to také stává, nejdříve jsem nevěděl proč, ale pak jsem přišel na to, že pokud normálně zapnu hru a připojím se na server tak je všechno OK, ale pokud během připojování se na server (nabíhají ty čárky) shodím hru do lišty a pak se do ní vrátím, tak občas mám pak růžové katy, divné palmy a místo kulek ve dveřích vydím takové nepěkné velké čtverce...

-
Tak to s tím hozením do lišty a následným pokažením textur se mi stává taky...
Když zadám IP dám přidat tak to napiše "Refreshing Server List", pak to zmizí, a nic se nestane
S tím connect <IP> to bude těžší... jsem trochu línej pořád hledat ty IP, ale asi si oblíbené zapíšu do poznámkového bloku a bude
Když zadám IP dám přidat tak to napiše "Refreshing Server List", pak to zmizí, a nic se nestane
S tím connect <IP> to bude těžší... jsem trochu línej pořád hledat ty IP, ale asi si oblíbené zapíšu do poznámkového bloku a bude

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
OK, toto se mi také občas stává, takže si ten server přidáme trošinku jinak, občas mi toto pomůže 
1. Otevři si okno Servers
2. Klikni na Add Server
3. Vlož IP serveru do toho okna (pozor na mezeru před úplně prvním číslem!)
4. Místo kliknutí na Add This Address To Favorites dej to podtím, tedy Find Games At This Server
5. Měla by ti vyjet dole taková tabulka s nalezenýma hrama na této IP adrese, označ server a klikni úplně vpravo dole na tlačítko Add Selected Game Server To Favourites
6. Server se ti objeví ve Favourites

1. Otevři si okno Servers
2. Klikni na Add Server
3. Vlož IP serveru do toho okna (pozor na mezeru před úplně prvním číslem!)
4. Místo kliknutí na Add This Address To Favorites dej to podtím, tedy Find Games At This Server
5. Měla by ti vyjet dole taková tabulka s nalezenýma hrama na této IP adrese, označ server a klikni úplně vpravo dole na tlačítko Add Selected Game Server To Favourites
6. Server se ti objeví ve Favourites

-
Díky Moc
Skládám poklonu...

Skládám poklonu...

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Pomohlo? Funguje? 

Zpět na „Counter-Strike: Source“