Zdravim všechny, mám takovej problém nahral sem si na server skiny a fungujou ., Ale někdo ty skiny panáčku vidí normálně a někdo zase vidí jen chodící eror, a ve prostřet má zbran v čom je chyba, dik všem za odpověd předem....... ukázka ( http://leteckaposta.cz/697485935 )....
POJĎTE SI ZAHRÁT NA NÁŠ SERVER: IP: 81.0.206.207:27040 [Cz/Eu] NBD |Surf_10x_reloaded | FAST DL Counter strike source......
Problém je v tom, že aby lidi viděli ty skiny, tak si je musejí stáhnout - bohužel je to tak nešikovně udělané, že existuje příkaz cl_downloadfilter, kterým můžou hráči omezit, co budou ze serveru stahovat - a jsou tam i skiny - takže pokdu ho používají, tak se jim to nestáhne a vidí error Proto jsem skiny ze svého serveru taky vyházel... Radši jsem je oželel, protože donutit cca třetinu lidí, aby dali do konzole cl_downloadfilter all a reconnectli se je umění
čus, jo ještě jeden problém, pravě sem to řek tomu klukovi co mu to nešlo a kdyš napíše do konzole cl_download all tak mu napiše konzole todle Unknown command: cl_download co stímhle ???....
POJĎTE SI ZAHRÁT NA NÁŠ SERVER: IP: 81.0.206.207:27040 [Cz/Eu] NBD |Surf_10x_reloaded | FAST DL Counter strike source......