PAUSED
-
PAUSED
Dobry pred chvýlou sa mi začal zasekávať CSS server.. Píše to PAUSET ale voice funguje len to na 1min vypíše PAUSET alebo len na 30sek. a potom to ide.. Zaujímalo by ma či sa jedná o fakaheda výpadok alebo mi niekto buguje server. Ďakujem
-
Re: PAUSED
Martini píše:Dobry pred chvýlou sa mi začal zasekávať CSS server.. Píše to PAUSET ale voice funguje len to na 1min vypíše PAUSET alebo len na 30sek. a potom to ide.. Zaujímalo by ma či sa jedná o fakaheda výpadok alebo mi niekto buguje server. Ďakujem
spis to vypada na to ze ti to nekdo pausuje pausnout se to da kdys kliknes na tlacitko pause
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Pauzuje se standardně Numlockem - jestli ti to vadí, tak si dej sv_pausable 0 v server.cfg a už tě děcka otravovat nebudou 

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Aha dik
jasne že mi to vadí keď hociktorý hráč môže dať pauzu celý server. Problém vyriešený Ďakujem!

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
V pohodě - bylo by to lepší, kdyby to mohl pauzovat jenom admin - jenže bohužel ani žádný plugin na to není 

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
Zpět na „Counter-Strike: Source“