Čawte...mám na vás prosbu...mohli by ste sa mi prosím pozrieť na server, pretože som tam podával mnoho blbostí a teraz sa tam hrozne rychlo chodí a neviem ako to dať naspäť...veď tam skuste isť sa neda hrať s takým chodením...zakúpil som ďalší server (surf) a nechcem spraviť opäť rovnakú chybu...Very Thanks
IP a Port:217.11.249.84:27402
Zlé chodenie
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zlé chodenie
V server.cfg si zkontroluj tyhle hodnoty:
Kód: Vybrat vše
sv_airaccelerate 100
sv_maxspeed 320
sv_stepsize 18
sv_wateraccelerate 10
sv_accelerate 5
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
jj bolo to v accelerate mal som ho na 25...inač mám ešte jednu otázku...pls ako nastavím na surfe, že keď sa otáčam do strany tak ma nezabrzdí, lebo rýchlosť počas surfovania ok ale keď letím a otočím sa do nejakej strany tak ma to zabrzdí...čo mám zvýšiť alebo ako to mám nastaviť...diky
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Surf jsem nikdy nedělal, takže nevím, ale zkusil bych zvyšovat příkaz sv_airaccelerate.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
Nebudem vytvárať opäť tému tak to hodím sem...Ako zruším mazanie logov? lebo max. sa dá nastaviť na 100 dní a keď chcem aby sa logy nemazali (kvôli ranku) tak ako to mám nastaviť? lebo keď dám väčšiu hodnotu ako 100 tak mi tam vkuse nastaví 100...a ešte jedna vec na surf serveri by som chcel zrušiť rank (top) ako na to? diky
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Máš pravdu, jde tam jenom dát 5 - 100, takže to asi vypnout nejde. Každopádně pokud to máš kvůli PsychoStats, tak se ty logy zpracovávají každý den večer / ráno, takže tím to ovlivněný není a starý logy se můžou mazat.
Vypnout rank? Přes co máš ten rank dělanej? Jestli přes SM, tak odstranit ten rankovací plugin a jestli přes MAP, tak se ti podívám kde to tam je.
Vypnout rank? Přes co máš ten rank dělanej? Jestli přes SM, tak odstranit ten rankovací plugin a jestli přes MAP, tak se ti podívám kde to tam je.

-
No neviem cez čo to je rank tam už bol keď som server zakúpil...inač tjn keď sa tie logy mažú tak by sa nedalo že si ich pár dní pred zmazaním zálohujem a potom ich skopírujem späť...len neviem kde sa tie logy z ranku a topu ukládajú...Veľmi si cením tvoju pomoc...Thanks

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Otázka je na co ty logy potřebuješ? Na PsychoStats? Jestli ano, tak to opravdu není potřeba je tam mít déle jak 2 - 3 dny. Jinak všechny logy se ukládají do orangebox/cstrike/logs.
Ohledně toho ranku, podívej se do cstrike/cfg/mani_admin/ a tam soubor mani_server.cfg. Najdi tam řádek mani_stats a jestli tam bude za tím 1, tak to přepiš na 0. (Pokud tam tenhle soubor nebude nebo tam už bude 0, tak budeme hledat dál
Ohledně toho ranku, podívej se do cstrike/cfg/mani_admin/ a tam soubor mani_server.cfg. Najdi tam řádek mani_stats a jestli tam bude za tím 1, tak to přepiš na 0. (Pokud tam tenhle soubor nebude nebo tam už bude 0, tak budeme hledat dál

-
JJ bolo tam mani_stats 1 dal som to na 0 diky
V tej druhej veci len chcem aby sa nemazal rank (top) na väčšine serverov je to tak, že sa to nemení a aj tak veď je lepšie keď je rank a top stály, lebo tam budú všetci ľudia ktorí na serveri boli a budú v tope pekne podľa poradia ako hrali no keď sa to nedá tak nevadí pohode, nevadí

V tej druhej veci len chcem aby sa nemazal rank (top) na väčšine serverov je to tak, že sa to nemení a aj tak veď je lepšie keď je rank a top stály, lebo tam budú všetci ľudia ktorí na serveri boli a budú v tope pekne podľa poradia ako hrali no keď sa to nedá tak nevadí pohode, nevadí

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Do háje s tebou už
Pořád nevím jestli ten rank máš přes PsychoStast nebo HlStastX. Dokud to nebudu vědět, tak ti nemůžu dát 100% odpověď.
Pokud to máš přes HlStatsX, tak ty jsou realtime, pokud to nesmažeš sám, tak tam budou navěky bez ohledu na to, jestli máš logy ze serveru nebo ne.
Pokud máš PsychoStast, tak ty sice nejsou tak úplně realtime, ale pokud tam ty logy budou víc jak 2 dny a až potom se budou mazat (jestli máš nastaveno mazání po víc jak 30+ dnech nebo víc), tak ten rank taky zůstane navěky.

Pokud to máš přes HlStatsX, tak ty jsou realtime, pokud to nesmažeš sám, tak tam budou navěky bez ohledu na to, jestli máš logy ze serveru nebo ne.
Pokud máš PsychoStast, tak ty sice nejsou tak úplně realtime, ale pokud tam ty logy budou víc jak 2 dny a až potom se budou mazat (jestli máš nastaveno mazání po víc jak 30+ dnech nebo víc), tak ten rank taky zůstane navěky.

Zpět na „Counter-Strike: Source“