Otestoval jsem to na sobě, hodil jsem na server de_dust2_unlimited, ve Steamu si ji smazal a stahovalo mi ji to asi 2 minuty (nemám moc rychlý net), ale lepší jak 15 minut. Takto jsem zkusil všechny mapy, všechny šli.
Poté jsem to otestoval na druhém (plném) serveru a ejhle - mě se mapa nestahovala, už jsem ji měl, ale vyskytli se následující problémy:
1. Hráč, který mapu měl staženou již odjinud se připojil bez problémů: To je OK.
2. Hráč, který měl mapu odjinud se nepřipojil a skončil u hlášky: Your map [maps/de_dust2_unlimited.bsp] differs from the server´s. To je jasné, má jinou verzi, to chápu.
3. Hráč, který neměl mapu ji stáhl pomocí FAST DL a připojil se bez problémů. To je taky OK.
4. Hráč, který neměl mapu a stáhl ji pomocí FAST DL také skončil na hlášce: Your map [maps/de_dust2_unlimited.bsp] differs from the server´s.
- a tady je problém, jak je možné, že když hráč mapu stahoval z FAST DL protože ji neměl, tak mu to napíše, že má jinou verzi, než ta co je na serveru? Samozřejmě ty mapy co jsou na FAST DL jsou zkopírovány za serveru, takže je to stejná verze. Děkuji za rady a pomoc