PLS poradte mi nekdo
Sleyování hráču
-
barda
Sleyování hráču
Chci se zeptat pročmi to slayuje hráče, když je zabiju tak se obeví.. slayne je to .. a zase se obevi..
PLS poradte mi nekdo
PLS poradte mi nekdo
- SPiRIT
- Věk: 35
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sleyování hráču
Pouzivas Mani admin plugin ?
Myslis treba jako ze ho zabijes a von ten zabitej si da retry a pak ho treba mani admin plugin slayne(ve skutecnosti jen vypise ze byl hrac slynut za to ze hral 2x v jednom kole a udela to typicky zvuk pro slay) a hraje znova?
Pokud myslis toto tak to byva spatnym nastavenim Mani admin pluginu nebo jineho pluginu na hlidani toho aby hrac nehral 2x v jednom kole.
Myslis treba jako ze ho zabijes a von ten zabitej si da retry a pak ho treba mani admin plugin slayne(ve skutecnosti jen vypise ze byl hrac slynut za to ze hral 2x v jednom kole a udela to typicky zvuk pro slay) a hraje znova?
Pokud myslis toto tak to byva spatnym nastavenim Mani admin pluginu nebo jineho pluginu na hlidani toho aby hrac nehral 2x v jednom kole.
-
barda
- SPiRIT
- Věk: 35
- Kontaktovat uživatele:
Aha, no neco bude nekde spatne nastaveno, tezko rict co mas na serveru za pluginy a jak jsou nastaveny, pokud s tim chces poradit tak mi napis PM a nejak se domluvime
.
-
barda
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Je to Steam nebo NonSteam server?
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
barda
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Možná by ti mohlo pomoct to, co jsem řešil zde: http://forum.fakaheda.eu/viewtopic.php?f=3&t=184
U mě se jednalo, že NonSteam hráči (mají stejné ID), když si někdo z nich dal rekonekt, tak to slaynulo všechny.
A proto je tu "hack" eSteamation, který ti Fakaheda na požádání sama nainstaluje a mohlo by to problém vyřešit
U mě se jednalo, že NonSteam hráči (mají stejné ID), když si někdo z nich dal rekonekt, tak to slaynulo všechny.
A proto je tu "hack" eSteamation, který ti Fakaheda na požádání sama nainstaluje a mohlo by to problém vyřešit
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
barda
-
barda
Zpět na „Counter-Strike: Source“