Server: IP:PORT (pokud server ještě nemáte, vepište zde "nemám")
Ahoj, jak si změním Avatar v Counter-Strike Source ?.
Díky
Counter-Strike Source
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Counter-Strike Source
Avatar se bere ze Steam community profilu, takže na Steamu když si změníš avatar, tak se změní i ve hře.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
ahoj lidi,koupil jsem si predevcirem od fakahedy counter strike source server a nevim jak ho mam spustit,chce to po me 3 veci,rcon,nejaky heslo a jeste neco. Pokud to dobre chapu,melo by mi to prijit na mail,ale nic takoveho neprislo,prislo mi jen,ze ho mam zaplaceny. Penize se mi odecetly hned,tak bych byl rad hned informovan co bude dal,nebo 2 dny bez odpovedi,si myslim,ze je dost. A penize nemam,tak chci to,co jsem si zaplatil,diky za odpoved,kdo tomu rozumi.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Dny od pronájmu se začnou odečítat, až s ho poprvé spustíš, takže o nic nepřicházíš.
To co to po tobě chce je název server, RCON heslo a heslo na server a na email ti to rozhodně přijít nemohlo, protože si tam můžeš zadat co chceš.
Pokud necháš heslo na server prázdný, tak to bude normální public, když tam nějaký heslo na server zadáš, tak se tam půjde připojit jenom s tímhle heslem.
RCON heslo je heslo pro ovládání serveru a název je asi jasnej.
To co to po tobě chce je název server, RCON heslo a heslo na server a na email ti to rozhodně přijít nemohlo, protože si tam můžeš zadat co chceš.
Pokud necháš heslo na server prázdný, tak to bude normální public, když tam nějaký heslo na server zadáš, tak se tam půjde připojit jenom s tímhle heslem.
RCON heslo je heslo pro ovládání serveru a název je asi jasnej.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
Zpět na „Counter-Strike: Source“