Server: 109.74.146.19:27677
Ahojte chcel by som pomôcť so zombie modom
neviem ako nastavím aby sa ked zabiju zombie ho to dalo do CT týmu a nie do zombie ako teraz
Zombie MOd
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zombie MOd
A proč to tak ptořebuješ? Je jasný, že když Zombie jsou T, tak jsou mrtvý taky u T, to samé s lidma a CT. Na konci kola to pak udělá náhodně dva týmy a když se objeví první Zombie, tak je to přeuspořádá.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
ja mám nastavene že ked zomru tak ich to oživy ale do T teamu a chcem aby ich to oživilo ako ct
Edit:( tom istom kole aby kolo pokračovalo až pokym nebude časvy koniec alebo jeden z týmov vyvraždený)
Edit:( tom istom kole aby kolo pokračovalo až pokym nebude časvy koniec alebo jeden z týmov vyvraždený)
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak, to zní docela zajímavě oživovat mrtvé ZM jako lidi. Každopádně tohle asi ZombieMod nepodporuje. Možná by to šlo vyřešit nějakým jiným pluginem, který by automaticky mrtvá Tčka dávat k CTčkám, ale nevím, tohle jsem nikdy neřešil. Zkus pohledat na alliedmods.net 

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
Ahojte ted ked som chcel ist na server mi píše že server na který se pokúšite pripojiť je starší verzia ako to opravím alebo čo mám robiť?? a v noci som ho preinštaloval lebo ked som sa nan pripojil a vybral si tým tak mi padol server
- MiniMe
- Site Admin
- Věk: 38
- Kontaktovat uživatele:
Server je třeba přeinstalovat ještě jednou a přegenerovat spouštěcí parametry viz http://www.fakaheda.eu/counter-strike-s ... ipe-update
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.
-
ešte jedná vec všetko som tam dal ale nejak mi nejde source mod
- SPiRIT
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
tak si ho aktualizuj... dej tam developer snapshot a taky dej dev snapshot metamodu.. slozka addons musi byt ve slozce cstrike .. jinde nebude (v custom) plugin fungovat
-
mohol by si mi hodiť odkaz?
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:

Zpět na „Counter-Strike: Source“