NON Steam linux server na patch v18.

Technická podpora k herním serverům Counter-Strike: Source
freeman-half

NON Steam linux server na patch v18.

#1 Příspěvekod freeman-half » 21 lis 2010, 17:08

Zdravim, v CSS serveru se nevyznam, mel jsem svyho casu vzdy 1.6 ;) a to bylo trosku o necem jinem. Kamarad se na me obratil s prosbou zda mu nainstaluju CSS server na linuxu pro patch clienta verze 18 ;) Googlil jsem a nevygooglil jsem zadny uspokojivy odpovedi co s tim ;) Navrhoval jsem at si stahne novejsi patch a ja to cracknu prez estemation a revemu, ale prej VSICHNI hrajou na 18nactce... :-) Dokonce se mi dostala do ruhy chybna instalace staryho serveru kterej to udajne zvladal, ale to ma jeste rozdeleny binarky podle architekturuy (_i486,amd,...) no a to co mam stazeny prez hldsupdatetool je uz trosku neco jinyho. Pls poradte :-)

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

Re: NON Steam linux server na patch v18.

#2 Příspěvekod Mysteria » 21 lis 2010, 18:12

Existují 2 typy CSS serverů:

a) na starém Source enginu
:arrow: Linux, Dedicated, Protocol 7 - v1.0.0.34

b) na novém OrangeBox enginu
:arrow: Linux, Dedicated, Protocol 15 - v1.0.0.56 (alespoň do doby než bude další update :P)

Pokud budeš server stahovat přes Steam pomocí nástroje HLDSUpdateTool, tak se ti vždy stáhne nová verze. Pokud chceš starší, tak ho nejspíš budeš muset někde stáhnout a nahrát na FTP manuálně.

Každopádně není jediný důvod zůstávat u staré verze, když na novou verzi je NonSteam taky funkční a patche jsou k dispozici pár hodin po vydání nového updatu (které už ani nejsou tak časté).

Zpět na „Counter-Strike: Source“