Lidi měl bych ještě jednu otázku.
Dá se nějak bránit když dostanu od VAC na valve BAN na CSS?
Kategoricky odmítám jakékoli cheatování!
Pouze co mě napadá, tak to, že jsem nahrával nové spray logo stažené z netu.
Nejprve jsem ho zkoušel ve hře myslím importovat a poté jsem ho do hry nakopíroval přímo.
Spray mi ale nefungoval (nešlo si ani vybírat jiný) a druhý den (možná po dalším zapnutí CSKA) jsem měl BAN.
Opravdu ale nechápu proč.
Dá se nějak brátnit?
Tak já si koupím CS1.6 a CSS za 600,- Kč a nějaký debilní robot se rozhodne, že mi dá BAN?
Děkuji za odpověď.
PS: Spray posílám níže. Zkoušel jsem oba...
VAC BAN
-
VAC BAN
- Přílohy
-
- decoy_source_ct.rar
- Toto je jen obrázek. Nechápu k čemu, když jsem to stahnul jako hotový spray.
- (201.89 KiB) Staženo 225 x
-
- chiknsctdecoy.zip
- Toto jsem tam kopíroval.
- (34.24 KiB) Staženo 200 x
- proximo
- Kontaktovat uživatele:
Re: VAC BAN
Sprejema to neni na 100%.
Vac se zaměřuje pouze na soubory s příponou .exe nebo .dl, musel si tam mít nějaký externí program, nebo hack.Samo od sebe to bany nedává
Btw Valve ignoruje jakékoliv žádosti o unban...máš smůlu
Vac se zaměřuje pouze na soubory s příponou .exe nebo .dl, musel si tam mít nějaký externí program, nebo hack.Samo od sebe to bany nedává

Btw Valve ignoruje jakékoliv žádosti o unban...máš smůlu

-
Jj asi tak.ked raz dostanes od valve ban tak unban nikdy nedostanes. vyriesi to akurat kupa new hry
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Jak tohle souvisí s technickou podporou herních serverů Counter-Strike: Source?
Jinan VAC banuje výhradně na cheaty, skripty, znám pár lidí co mají i za rasizmus a další takové věci.
Každopádně všichni vždycky říkají, že cheaty neměli, to je jasný, ale 90% z nich opravdu něco mělo.
Můžeš klidně požádat o unban, ale máš velmi mizivou šanci, že ho dostaneš (asi jenom 2 CZ hráči ho dostali).
Jinan VAC banuje výhradně na cheaty, skripty, znám pár lidí co mají i za rasizmus a další takové věci.
Každopádně všichni vždycky říkají, že cheaty neměli, to je jasný, ale 90% z nich opravdu něco mělo.
Můžeš klidně požádat o unban, ale máš velmi mizivou šanci, že ho dostaneš (asi jenom 2 CZ hráči ho dostali).
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
ale mali by ti aspon napisat dovod zaco ta banli...nie ze ides si zahrat a mas ban 

-
Omlouvám se Mysterie. Nevěděl jsem, kam se obrátit a potřebuji rady odborníků
Pokud bych měl nějaký skript nebo cheat, stáhnu krovky a mlčím...
ALE JÁ OPRAVDU NIC NENAHRÁVAL KROMĚ TĚCHTO SPREJŮ!!!!!
Dlouho jsem hrál bez steamu, nyní jsem usoudil, že jsem schopen hrát se steamem a dostanu BAN.
Pokud to není tím, tak si snad ze mě dělají prdel, ne? Že by někdo zneužil můj počítač nebo že by někdo zneužil můj aktivační kód také vylučuji. Když se vyhledám v BANech, ban tam mám, ale za co už tam není.
Tak já si koupím hru a můžu jí vyhodit? Už si nikdy nic od valve nakoupim.
Píšete, že se můžu zkusit bránit, ale kde prosím? Tuto možnost jsem prostě nenašel

Pokud bych měl nějaký skript nebo cheat, stáhnu krovky a mlčím...
ALE JÁ OPRAVDU NIC NENAHRÁVAL KROMĚ TĚCHTO SPREJŮ!!!!!
Dlouho jsem hrál bez steamu, nyní jsem usoudil, že jsem schopen hrát se steamem a dostanu BAN.
Pokud to není tím, tak si snad ze mě dělají prdel, ne? Že by někdo zneužil můj počítač nebo že by někdo zneužil můj aktivační kód také vylučuji. Když se vyhledám v BANech, ban tam mám, ale za co už tam není.
Tak já si koupím hru a můžu jí vyhodit? Už si nikdy nic od valve nakoupim.

Píšete, že se můžu zkusit bránit, ale kde prosím? Tuto možnost jsem prostě nenašel

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
vacbanned.com
Každopádně mám Steam už skoro rok a nic se nikdy nestalo
CSSko mám celé v defaultu, jenom jsem si měl spray logo samozřejmě.
Každopádně mohli se splést, ale skoro nikdy unban nedávají. Prostě je to tak. Navíc jako, když si vezmeš, že Steam CSSko koupíš v akcích i za 5€, tak si jich na Vánoce kup třeba víc a máš vystaráno
Každopádně mám Steam už skoro rok a nic se nikdy nestalo

Každopádně mohli se splést, ale skoro nikdy unban nedávají. Prostě je to tak. Navíc jako, když si vezmeš, že Steam CSSko koupíš v akcích i za 5€, tak si jich na Vánoce kup třeba víc a máš vystaráno

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
A já ho měl asi 14 dní a BAN 
A také v defaultu kromě spreje...
Díky Mysterie. Jsi si jistý, že je to správná stránka? Toto jsem našel, ale nezdá se mi to. Ofiko web je valve.com ...

A také v defaultu kromě spreje...
Díky Mysterie. Jsi si jistý, že je to správná stránka? Toto jsem našel, ale nezdá se mi to. Ofiko web je valve.com ...
Naposledy upravil(a) sofiss dne 22 zář 2010, 16:25, celkem upraveno 1 x.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Jestli je oficiální tak to nevím, ale asi je a navíc tam nikdo po tobě nechce login 

-
Už tam píšu.
Ještě jednou děkuji a dám vědět jak to dopadlo
Ještě jednou děkuji a dám vědět jak to dopadlo

Zpět na „Counter-Strike: Source“