nemám
Ahoj, stáhnul jsem si váš poslední patch a ve výpisu serverů nevidím žádné (internet games). Je to normální?
Patch dotaz
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Patch dotaz
Zkus několikrát kliknout na Obnosti, případně překlikni na Oblíbené, klikni na Obnovit a vrať se zpět na záložku Internet a zase obnovit. Občas to zlobí, ale většinou po aplikaci těhle věcí se to rozjede.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Díky za radu, Internet games se pořád nezobrazjou ale pokud dam zalozku "pratele" tak se par serveru zobrazi, zhruba 300. Bohuzel ale mezi nimi chybí battleforce a faka.

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Protože na záložce Přátelé jsou servery, které si platí měsíčně určitou částku, aby tam mohli být. 

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
Takže radíš dále zkoušet obnovovat ?
. Asi vyzkouším reinstall, může to ovlivňovat Steam? Ale nespuštený 

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Nemělo by. Já jsem sem to teď zkoušel a naběhlo to na první pokus, ale občas to prostě blbne. Každopádně kdyby něco, tak si dej http://www.gametracker.com/search/css/CZ/ a tam si vyber a poj se přes IP nebo si je ulož do Oblíbených, většina CZ serverů, který za něco stojí tam je 

-
Zdravim. Aj ja by som mal par dotazov. Po instalacii noveho patchu mi tak isto neukazuje internet games, neukladaju sa mi nastavenia z hry(ovladanie, meno, servery,..) a, ked si chcem importovat sprej vo formate Valve Material File/Valve Texture File tj. TGA obrazok vypisemi tuto chybu "Chyba pri vytvarani docasneho suboru". A este, by som zabudol. Priamo v hre akonahle stlacim TAB, vyskoci mi tabulka a hra zacne neskutocne lagovat(ked je na serveri menej hracov nerobi to). Nejaky cas som nehral, ale predtym islo vsetko ok. Dakujem za rady 

Zpět na „Counter-Strike: Source“