CSS update vydán (beta)
- SPiRIT
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Re: CSS update vydán (beta)
Po menší úpravě se i s klientem se sestavením 4231 připojím na server se sestavením 4259 v tom taky problém není 

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Právě po menší úpravě - kolik lidí tu menší úpravu udělá? Vždyť jsem musel včera 5 lidem přes Teamviever nainstalovat ten poslední patch, protože oni nevím co s tím dělali!
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Čau,hele lidi potřeboval bych steam id generator na starou verzi css tu jak byla předtím moc prosím nemohli byste ji nekdo nekam uploadnout 

- SPiRIT
- Kontaktovat uživatele:
No tou menší úpravou nemyslím patch, ale to s jakou verzí hry hraješ se kontroluje a verze je zapsaná v souboru steam.inf který je ve složce cstrike, pro to abys mohl hrát na serverech ve verzi 1.0.0.41(build 4259) s patchem klienta na build 4231 je tedy jen potřeba editovat toto :
na toto:
a funguje to i naopak, pokud máš verzi 41 můžes hrát na serverech se spoustecima souborama ve verzi 40, takto jsem přišel na to, že nic se s protokolem nedělo, protože kdyby jo tak bych se nemohl připojit s tim buildem 4231 na server s buildem 4259 a naopak.
PatchVersion=1.0.0.40
ProductName=cstrike
appID=240
na toto:
PatchVersion=1.0.0.41
ProductName=cstrike
appID=240
a funguje to i naopak, pokud máš verzi 41 můžes hrát na serverech se spoustecima souborama ve verzi 40, takto jsem přišel na to, že nic se s protokolem nedělo, protože kdyby jo tak bych se nemohl připojit s tim buildem 4231 na server s buildem 4259 a naopak.
- SPiRIT
- Kontaktovat uživatele:
Jakub píše:Čau,hele lidi potřeboval bych steam id generator na starou verzi css tu jak byla předtím moc prosím nemohli byste ji nekdo nekam uploadnout
Hele,
myslíš jako starou verzi enginu jo? pokud držíš kvůli nonsteamákům pořád starý engine, tak se neboj, že kvůli takovým server masterům jako jsi ty někdo bude muset vymyslet podporu 2 různých protokolů jako v cs1.6 (dproto), pokud by všechny servery v klidu přešly na novou verzi tak ti hráči kteří tu hru chtějí fakt hrát si novou verzi stáhnou, a ti líní nebudou mít kde hrát, a nakonec ji stáhnou taky.
-
Jo já vim,ale jenom potřebuju tu normální steam id generator něco na tom zkoušim a jestli to máš tak to prosimtě někam uploadni
- SPiRIT
- Kontaktovat uživatele:
No já u sebe už nemám soubory ze starýho enginu, mám a sebe jen esteamation a VUP, takze bud ti poslu esteamation a vup a udelas si to sam, nebo mi posli celou slozku bin. Ovšem soubor engine... ze slozky bin nesmí být už něčím cracknutý (např revemu nebo něčím podobným).
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel myslím že už jsem starou verzi smazal (ten upload co jsem dělal), ale jak říká Spirit nemá to cenu, pokud něco testuješ nebo zkoušíš, tak to zkoušej na nejnovější verzi... 
EDIT: Tak tady máš eSteamation na starou verzi hry: bin-esteamation.rar

EDIT: Tak tady máš eSteamation na starou verzi hry: bin-esteamation.rar
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
Dobře ale na jaké verzi,Pokud jí máš tak jí prosimtě někam uploadni moc dik 

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Jako co ti mám uploadnout? Jako instalační soubory pro dedicated server staré verze?

Zpět na „Counter-Strike: Source“