CSS update vydán (beta)

Technická podpora k herním serverům Counter-Strike: Source
poldy
Věk: 39
Kontaktovat uživatele:

Re: css beta patch je tu

#21 Příspěvekod poldy » 24 čer 2010, 01:43

ozaj a po update musim nastavit vsetky vecinanovo ? bo potom sa na to mozem vysrat kedze som hovcera po tom co mi ho hackly znovu nastavil a nemienim to robit kazdy druhy den

svito
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvekod svito » 24 čer 2010, 02:13

poldy píše:a ako updatnem server sak ja som z toho magor xD

Takto:
Obrázek

Keď tam budeš mať to -autoupdate, tak daj Ulož a potom Vygenerovat + restartovat server

No mne osobne sa to ešte nejak nezmenilo :(
Obrázek[/url]

svito
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvekod svito » 24 čer 2010, 02:16

poldy píše:ozaj a po update musim nastavit vsetky vecinanovo ? bo potom sa na to mozem vysrat kedze som hovcera po tom co mi ho hackly znovu nastavil a nemienim to robit kazdy druhy den

No nastavenia zrejme ostanú, ale ne je to 100% isté.
Takže si ich račej zálohuj a potom už len podľa toho nastavíš.
Obrázek[/url]

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvekod Mysteria » 24 čer 2010, 07:20

Včera do jedné do rána jsem s napětím čekal co se stane, a pořád skrytě doufal že se připojím s updatlým Steamem a moje přání nebylo vyslyšeno :(

Teďka je to o serverech, koho se rozhodnou upřednostnit jestli Steam hráče nebo NonSteam hráče :)
Každopádně doufám že už se dělá na nových NonSteam verzích...

Jinak po zadaní příkazu -autoupdate se nastavení nezmění, jenom se přepíší všechny soubory, které byly změněny...

max_007
Věk: 36

#25 Příspěvekod max_007 » 24 čer 2010, 09:24

vcera som dal updatnut 1 server asi hodinu nesiel potom som už na to nemohol cakat ta som isel spat , dneska pozeram server je zapnuty a stale tam je stary patch , iba si to stahnlo neaku zlozku orangebox na ftp (takze mi nic neprepisalo akurat stahlo novy patch do ineho priecinka a stary server normal ide)

Austin
Site Admin
Věk: 38
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvekod Austin » 24 čer 2010, 09:33

Otazka tedy zni, mam to updatnout hromadne na vsech serverech ? Predpokladam ze moc nema smysl nechavat servery na stare verzi kvuli nonsteamakum. At si proste poridi novou verzi. Pak to dopadne stejne uboze jako na 1.6tce kde se muselo rok cekat, nez nekdo vymyslel dproto, kvuli kombinovanemu protokolu.

Samozrejme je treba taky pocitat s tim, ze vsechny servery budou steamove, na NS patch asi bude chvili t reba pockat. (hodte mi pripadne link do SZ).
Momentalne pripravuju nejaky skript, kterym to nahraju na vsecky servery protoze delat to na vsech jen pomoci autoupdate by trvalo buh vi jak dlouho. Zatim, ale nevim kolik tam toho je zmeneno, takze holt se smirte s tim, ze dneska si bohuzel moc lidi asi nezahraje. Nicmene snad az se vratite ze skoly tak to bude hotove :)

Jo a jedna hlavni zmena - servery jiz nepodporuji zmenu tickrate a vsechny budou mit nastavene 66 natvrdo, nejde to nijak zmenit, stejne jako tomu bylo odjakziva u TF2 (orangebox - novejsi engine, L4D ma napriklad tickrate 33 natvrdo).

(to mam zase dneska krasne zkazeny den :(, opravdu nemam rad updaty CSek )
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvekod Mysteria » 24 čer 2010, 09:59

Hromadně? To se mi nelíbí, plánoval jsem nechat svoje servery na staré verzi dokud nebude dostupný nový crack serveru a nová NonSteam verze klienta... :(

Nemám rád Valve, proč si najednou teďka museli usmyslet že po těch měsících bez ničeho vydají update?

PolDa

#28 Příspěvekod PolDa » 24 čer 2010, 10:07

Jen otázka jak udate serveru ovlivní Mani Admin Plugin a jiné pluginy např... Evenscripts a SM. Nezkoušel jsi to?

Austin
Site Admin
Věk: 38
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvekod Austin » 24 čer 2010, 10:11

Dobre tedy, pokud to nekdo nechcete updatnout, tak sem piste porty, vyloucim je z automatickeho updatu.
Jinak parada, steam servery zahlcene jak to prase, stahuju update na server, jsem v 10% uz pul hodiny.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvekod Mysteria » 24 čer 2010, 10:11

Nezkoušel, ale nemělo by to ovlivnit... pokud používáš nejnovější verze tak ty jsou určené i pro tuto verzi CSS (vlastně byly už i pro BETU této verze).

Jinak už mě přesvědčila většina Steamáků že se mám na NS vykakat, takže updtanu taky... :)

Austin: Dneska to už je lepší, včera mi to stahovalo 3KB/s a každých 30s se to zastavilo :D

Zpět na „Counter-Strike: Source“