RCON HACK
- Will
- Kontaktovat uživatele:
Re: RCON HACK
To mi došlo, ale lepší aspoň když ho bude chvíli hledat než aby ho našel hned. (Jdu změnit heslo)

Přijďte si zahrát Zombie camp & escape, Scoutzknives, Surf fun & Surf RPG & Surf 10x_reloaded, Gungame, Warcraft3, Minigame, Deathrun a mnoho dalších modů
- Will
- Kontaktovat uživatele:
Odměnil jsem ho banem (http://pinkies.runescapewiki.cz/index.p ... 169&Submit) a změnil nastavení účtu tak, aby se již neměl jak dozvědět o novém hesle. Pokud se ještě něco objeví napíšu.
Díky všem zúčastněným za reakce
)
Díky všem zúčastněným za reakce

Přijďte si zahrát Zombie camp & escape, Scoutzknives, Surf fun & Surf RPG & Surf 10x_reloaded, Gungame, Warcraft3, Minigame, Deathrun a mnoho dalších modů
-
- Kontaktovat uživatele:
to bylo jasny neni takovej člověk co by se dostal do databáze fakahedy a vybral ti heslo (kravina) To bylo Jasny že je chyba někde u tebe u hesel...
- MiniMe
- Site Admin
- Věk: 38
- Kontaktovat uživatele:
30mistny rcon je k nicemu... Pokud nekdo chce pouzivat rcon da si tam nejake zapamatovatelne heslo, kdyz nechce, tak ho vypne. Muzete si tam nastavit jak dlouhe heslo chcete a stejne to bude k nicemu, kdyz ma ten clovek pristup do CP.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.
- Will
- Kontaktovat uživatele:
Je možné nějak logovat rcon jinak než přes kompletní log serveru a je možné zabanovat jednu IP z rconu?
Zase se mi stalo tohle:
Podotýkám, že jsem od té doby znovu změnil všechna hesla, rcon je ve spouštěcích parametrech a ten člověk to dělá nejspíš přes hlsw, protože v okamžiku toho na serveru nebyl. Hesla mám akorát já, SolíQ (druhý admin) a vlastník serveru.
Zase se mi stalo tohle:
Kód: Vybrat vše
L 03/11/2010 - 18:03:06: Banid: "•ۣۜPįиКįєي Will<371><>" was banned "permanently" by "Console"
L 03/11/2010 - 18:03:06: rcon from "83.69.34.169:4469": command "banid 0 STEAM_0:1:22161109"
L 03/11/2010 - 18:03:06: "•ۣۜPįиКįєي Will<371>" disconnected (reason "Kicked by Console")
L 03/11/2010 - 18:03:06: rcon from "83.69.34.169:4469": command "kick "•ۣۜPįиКįєي Will""
Podotýkám, že jsem od té doby znovu změnil všechna hesla, rcon je ve spouštěcích parametrech a ten člověk to dělá nejspíš přes hlsw, protože v okamžiku toho na serveru nebyl. Hesla mám akorát já, SolíQ (druhý admin) a vlastník serveru.

- Will
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem asi přišel na to kdo to dělá - vlastník serveru. Přes HLSW spamoval IP na svůj server.

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Will píše:Už jsem asi přišel na to kdo to dělá - vlastník serveru. Přes HLSW spamoval IP na svůj server.
Vlastník serveru spamoval IP na svůj server? Co je to za blbost?

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Will
- Kontaktovat uživatele:
Ten vlastník má pod tím účtem asi 3 nebo 4 servery, z nichž jeden je náš a platili jsme ho přes něj. Vypadá to, že ty útoky přes rcon šly od něj... Bohužel proti tomuto nemůžeme nic udělat, a tak akorát čekáme na expiraci serveru, já jsem již zaplatil nový pod novým účtem.

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Jenže pokud to dobře chápu, tak je to pěkná blbost, to co jsi udělal. Když už chci vlastní server, tak si udělám svoji registraci a platím to přes ni, ne?
Protože když to uděláš přes někoho, tak si může s tvým serverem dělat prakticky co chce, protože taky zná hesla...
Protože když to uděláš přes někoho, tak si může s tvým serverem dělat prakticky co chce, protože taky zná hesla...

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Will
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem se ke správě toho serveru dostal až později, ale pokud bych u toho byl od začátku tak bych to takhle udělal... nový server je už pod vlastním účtem.
Zpátky k otázce: můžu zabanovat specificiky jednu IP od používání rconu nebo to nejde?
Zpátky k otázce: můžu zabanovat specificiky jednu IP od používání rconu nebo to nejde?

Zpět na „Counter-Strike: Source“