Takže to som zase ja ( :/ )
Na úplny záver mojej inštalácie serveru sú tu opäť 2 závažné a 2 kozmetické problémy..
// Problém z adminom je vyriešený.. Hlboko sa ospravedlňujem ludom čo sa kôli tomu so mnou trapili, chyba bola v tom že som zo starého serveru (kde som bol admin) zviknutý na tlačítko "P" kde som mal nabindovaný "sm_admin" až po hlbšiom preskúmaní som zistil že toto je iba "Admin"..

Problém vyriešený, prebindovaný..
Závažné!1. Hlavná mapa...
Toto je asi najzávažnejší problém nakoľko mám nastavené na skoré ranné hodiny auto restart serveru. A na koľko sa spustí mapa de_dust2 ktorá z deathrunom nemá nič spoločné, nehodí ako začiatočná mapa. Skúšal som všetko, jediné vysvetlenie si kladiem že niekde hlboko v mani admin plugine je ukritý riadok ktorý definuje dut2 ako základnú mapu. Mani admin plugin pre to lebo je premna stále záhadou v ňom nastavovať veci.. Nie tie základné ako vote, ping kick a pod. Ale ako soundy atd.
2. Pluginy
Na koľko som spomínal že pluginy sú premňa čierna diera, a vôbec neviem či sa majú kopírovať, inštalovať, upravovať, nepomôžem si ani s týmto. Stiahol som dva pluginy, "noblock" a nejaký "dr_manager" ktorý som našiel na tomto fóre, ževraj na to aby bol len 1T a random mení T počas hry. Avšak ani pri jednom som neevidoval funkčnosť.. Neviem či sa majú nejak inštalovať, alebo upravovať, každopádne každý kto má nejakú skúsenosť z pluginmi alebo najlepšie s týmito prosím o radu.
KozmetickéZa najzávažnejší kozmetický problém považujem fyzika serveru. Na inom deathrun servery čo som hrával bola tá fyzika nastavená inak.. Tažko sa to popisuje, ani neviem či ide o fyziku alebo ako sa to volá ale pasce ktoré sú pevne nadefinované idú ok, ale pasce ktoré su len predmety a majú padať vlastnou gravitáciou idú nejak pomalšie, čudne.. Tak isto keď skočím a som vo vzduchu, a otočím myškou aby som sa vrátil o 180°, (nebojte, toto normálne ovládam) tak by sa postava mala vrátit na pôvodné miesto.. Ale jak otočím tú myš tak postava sa nejak bugne na mieste a ostane.. Prosto sa nevráti. Viem že hovorím asi cudzím jazikom a keď čakám radu je to skôr o zázraku ale ako sa hovorí, iba hlupák by neskúsil..

2. Nexmap.. Keď napíšem nextmap sa mi zobrazí hore (v hornej lavej časti obrazovky názov dalšej mapy) a v chate tiež. To by za normálnych okolností problém nebol avšak v chate je iná nextmap a na hornej obrazovke je iná. Mám podozrenie že to bude niečo rozdiel medzi mapcycle.txt a maplist.txt aj keď mám v oboch to isté , možno je niekde probém.. No tak ďik za rady, možno na toto prídem aj sám
3. Timeleft.. Toto je asi najmenší problém čo mám - nie z hľadiska toho že by nebol závažný ale že sa dá asi ľahko vyriešiť, len treba mi radu ako. Keď napíšem timeleft, čas do konca kola je asi 45min čo je na deathrun asi trochu moc. Rád by som nastavil menej.
Viem že už vás asi otravuje neustále odpisovanie na moje začiatočnícke otázky, ale aj tak budem naozaj vďačný za všetky odpovede, a dúfam že aj raz ja budem vedieť poradiť..

// ICQ nemám, ak by bol niekto tak dobrý tak tu píšem skype.. "martin171094"