NON Steam linux server na patch v18.
-
freeman-half
NON Steam linux server na patch v18.
Zdravim, v CSS serveru se nevyznam, mel jsem svyho casu vzdy 1.6
a to bylo trosku o necem jinem. Kamarad se na me obratil s prosbou zda mu nainstaluju CSS server na linuxu pro patch clienta verze 18
Googlil jsem a nevygooglil jsem zadny uspokojivy odpovedi co s tim
Navrhoval jsem at si stahne novejsi patch a ja to cracknu prez estemation a revemu, ale prej VSICHNI hrajou na 18nactce...
Dokonce se mi dostala do ruhy chybna instalace staryho serveru kterej to udajne zvladal, ale to ma jeste rozdeleny binarky podle architekturuy (_i486,amd,...) no a to co mam stazeny prez hldsupdatetool je uz trosku neco jinyho. Pls poradte 
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: NON Steam linux server na patch v18.
Existují 2 typy CSS serverů:
a) na starém Source enginu
Linux, Dedicated, Protocol 7 - v1.0.0.34
b) na novém OrangeBox enginu
Linux, Dedicated, Protocol 15 - v1.0.0.56 (alespoň do doby než bude další update
)
Pokud budeš server stahovat přes Steam pomocí nástroje HLDSUpdateTool, tak se ti vždy stáhne nová verze. Pokud chceš starší, tak ho nejspíš budeš muset někde stáhnout a nahrát na FTP manuálně.
Každopádně není jediný důvod zůstávat u staré verze, když na novou verzi je NonSteam taky funkční a patche jsou k dispozici pár hodin po vydání nového updatu (které už ani nejsou tak časté).
a) na starém Source enginu
b) na novém OrangeBox enginu
Pokud budeš server stahovat přes Steam pomocí nástroje HLDSUpdateTool, tak se ti vždy stáhne nová verze. Pokud chceš starší, tak ho nejspíš budeš muset někde stáhnout a nahrát na FTP manuálně.
Každopádně není jediný důvod zůstávat u staré verze, když na novou verzi je NonSteam taky funkční a patche jsou k dispozici pár hodin po vydání nového updatu (které už ani nejsou tak časté).
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
Zpět na „Counter-Strike: Source“