SM rank OKREM SOD stats
-
SM rank OKREM SOD stats
Cus... helpne mi nekdo??? potreboval by sem nejaky vymakany rank pro sourcemodd okrem sod stats vi nekdo o necem takem??? DIK ...
- max_007
- Věk: 36
Re: SM rank OKREM SOD stats
hlstats, je k XT serverom zdarma , staci cez control panel dat ziadost
-
oni mi to uz urobili ale len web a na server nedali nic... ziade rank
- max_007
- Věk: 36
na to je plugin do sourcemodu ale ten by mali davat k tej instalacii, kontaktuj austina
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Při požádání o instalaci čehokoliv - SourceBans, HLStatsX,... se vždy vytváří jak web, tak se i automaticky 'instalují' potřebné pluginy pro server. Pokud jsi si jist, že na serveru plugin nemáš, tak kontaktuj nějakého z adminů Fakahedy, aby to prověřili a případně opravili (nejenom pro tebe, ale i pro případné další zájemce, pokud by to byl nějaký bug).
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
okey..skusim.. to... ale nejde mi do hlavy preco mi server stale pada!!! OMG ... mal som na nom MAP a stale padal... tak som dal resinstalovat server a zrusil som na servery SM aj MAP cit o stale bude padat...a stale pada moze mat chybu fakaheda?? po reinstalacii sa obnovia zakladne nastavenia ale aj tak to nepomohlo kvoli tym padom
a s tym niesom spokojny.. protoze server máme zaplateny kvoli tomu aby siel a nie kvoli tomu aby padal kazde 15 min.. a pritom tma nemam ziadne pluginy nic..

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Základní instalace bez jakýchkoliv změn by neměla padat, zapni debug mód v CP a až server spadne tak sem dej tu část s tím výpadkem - musí to být ale ta část, kde bude situace před výpadkem, samotný pád a poté automatický restart, bez toho s tím nepohneme.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
Zpět na „Counter-Strike: Source“