[b]Server: 217.11.249.83:37875
Zdravím chtěl bych se zeptat jaktože mi nejde toto http://forums.alliedmods.net/showthread ... stallation zkusil sem tuto verzi a nic
Ani mi nejde zprovoznit klasicky rtv nominates atd.
Jinak mám server na OLD verzi.
RTV,Nominate problem
- SPiRIT
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Re: RTV,Nominate problem
Neni se cemu divit:
Vzhledem k tomu ze pro stary engine byly verze 1.2.X tak to nepojede. Jedine pokud vysla pro stary engine i verze SM 1.3.X.... to ja nevim v tu dobu kdy se prechazelo na OB jsem to moc nesledoval.
Kazdopadne tvuj server bezi na verzi 1.2.3 a tam to nepujde ... nebude stacit ani rekompilace, zrejme ten plugin pouziva funkce ktere v predchozich verzich nebyly... bud musis najit alternativu a nebo prejit na OB... celkem nevidim duvod kvuli te minorite nonsteamaku drzet stary engine, ale to jsou jediny dve moznosti.
Kód: Vybrat vše
This plugin is meant to be run with Sourcemod 1.3 or above.
Vzhledem k tomu ze pro stary engine byly verze 1.2.X tak to nepojede. Jedine pokud vysla pro stary engine i verze SM 1.3.X.... to ja nevim v tu dobu kdy se prechazelo na OB jsem to moc nesledoval.
Kazdopadne tvuj server bezi na verzi 1.2.3 a tam to nepujde ... nebude stacit ani rekompilace, zrejme ten plugin pouziva funkce ktere v predchozich verzich nebyly... bud musis najit alternativu a nebo prejit na OB... celkem nevidim duvod kvuli te minorite nonsteamaku drzet stary engine, ale to jsou jediny dve moznosti.
-
Ale rtv v sourcemodu když to ze složky disabled přetáhnu do plugins tak podle toho jak jsem tu na forum hledal by fungovat mělo ale přetáhnu to a nic běží mi to na mani admin pluginu a chtěl bych rtv nominate atd. aby běželo přes sourcemod.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Ty používáš SM verze 1.2.x? Poslední SM pro Source Engine je 1.3.1, takže si ho aktualizuj.
Kdybys to nemohl najít, tak tady máš ke stažení poslední verze Metamodu, SourceModu a Mani Admin Pluginu (všechno je to dokupy). http://rghost.net/37905239
Co se týká RTV a nominate, tak ty základní pluginy by ti fungovat samozřejmě měli. Podívej se do jejich configu, jestli nejsou vypnuté a podobně.
Kdybys to nemohl najít, tak tady máš ke stažení poslední verze Metamodu, SourceModu a Mani Admin Pluginu (všechno je to dokupy). http://rghost.net/37905239
Co se týká RTV a nominate, tak ty základní pluginy by ti fungovat samozřejmě měli. Podívej se do jejich configu, jestli nejsou vypnuté a podobně.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Jo děkuji za tu aktualizaci a co se týká toho sourcemod rtv nominate atd.
tak normálně to přesunu ale žádný config k rtv a tak nemůžu najít nevím teda jak se jmenuje ten config kde to je protože doted jsem dělal jen na mani admin pluginu
a chtěl jsem se zeptat jestli nevíš čím by mohlo být to že nějakým lidem se sekne načítání serveru a musí dát retry.
tak normálně to přesunu ale žádný config k rtv a tak nemůžu najít nevím teda jak se jmenuje ten config kde to je protože doted jsem dělal jen na mani admin pluginu
a chtěl jsem se zeptat jestli nevíš čím by mohlo být to že nějakým lidem se sekne načítání serveru a musí dát retry.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Normálně přesuneš rockthevote.smx a nominations.smx z disabled normálně do plugins. Pak restartuješ server. Pak se podíváš do složky cstrike/cfg/sourcemod a tam budou 2 nové soubory (název by měli mít stejný jako pluginy) a tam si to nastavíš jak potřebuješ a zase restartuješ server.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Oukey tak vše už mi funguje
Jense zeptám ještě jestli nevíš čím by mohlo být to že lidem se to při připojování na server prostě nepřipojí a musí dát retry ..
Jense zeptám ještě jestli nevíš čím by mohlo být to že lidem se to při připojování na server prostě nepřipojí a musí dát retry ..
-
No sice ted jak sem přeinstaloval ten sourcemod tak mi vše funguje ale nefungujou mi plguiny co sem tam měl connect announce a roundendsound
Zpět na „Counter-Strike: Source“